Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto se tebe tice, seljacicu.. pise se lecteur, a ne lectour. kako mislis biti lektor, kad ne znas ni kako se lektor pise ? jedino ako ti to nije neko francusko prezime u sta cisto sumnjam s obzirom na tvoje komentare :) gledajuci tvoje komantare, jasno je da je HDZ dobio jedino kredibilitet od polupismenih, neobrazovanih seljaka iz hercegovine. smijesan si.. da sam na tvom mjestu, stao bih pred ogledalo i crvenio se do usijanja... ee dragi moj \"lectour\"... prov u skolu pa na internet
potpuno si u pravu.. ali slovenci nemaju cobane ko mi. pogledaj samo ovom push i ovom ampak komentare. cobancici, moze li bez psovanja ? btw, u francuskoj imas 5 miliona muslimana a francuska je, koliko znamo jedan od stubova EU. o holandiji, beligiji, njemackoj,.. necu ni pricati.
Sta god mi lose o Sloveniji, ona je ipak zemlja 3 naroda.priznate imaju manjine madzara i talijana.Sluzbeno imaju sva 3 jezika. I talijani i madzari imaju svog predstavnika u parlamentu!
Nabijem te na svojih 20 cm obrezanog.... I tvoju zenu.
T.e.h.e.r.a.n (Fena) - Predsjednik SDA Sulejman Tihić je, u povodu pobjede \"Čapljine\" nad \"Bosnom\", izjavio kako je to još jedan bezobrazluk secesionističkih snaga predvođenih dr. Draganom Čovićem i Božom Ljubićem. - Ovakvo izdvajanje dvaju naroda, a tu mislim na Igokeu i Široki, od trećeg, i to temeljnog bosanskog naroda još je jedan akt koji ne donosi ničega dobrog narodu Bosne i Hercegovine. Nacionalistički klubovi - dodao je Tihić - sada, evo, i uz pomoć Čapljine, sve čine da izbace iz igre jedini pravi multietnički klub, našu Bosnu, koja je klub svih nas i koja bi trebala biti pobjednik i prije početka meča. I predsjednik SDP-a, Zlatko Lagumdžija, okarakterizirao je današnji rezultat kao djelo fashističkih snaga, a kazavši kako ne priznaje rezultat na semaforu, te traži hitno izkašnjavanje OHR-a i PIC-a o svemu što se desilo u dvorhani \"Mirza Delibašić\".
Popushi ga, Jelko Kacin! Je l to i ti tvrdiš da je 17:3=5??? Nabijem te na svoh Kacina!
Bivša austrijska provincija Slovenija sada ima jednonacionalnu državu u kojoj vlada austrijska kultura i nasljeđe, sad soli pamet primitivnim Bosancima. Pitao bih ja njih da su ih Turci taslačili 400 godina, bili bi kasaba kao i mi.