"Moja slika Sarajeva" za septembar
0
Pobijedila fotografija "Sarajevo ‘84"
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je namješteno to se zna,ali poenta slike se uopće ne vidi od ovog lišća. Izgleda ko Černobil
hahahahaha ispade da samo Krajina zna uslikati Sarajevo hahahahaha
Nije istina razgledaj slike malo pažljivije.To ti je napisao autor ove fotografije koja je vjerovatno skenirana a uz to i dorađena u fotošopu.Nisam znao da je to dozvoljeno prema natječaju, a uz to autor možda nije ni rođen kada je nastala ova fotografija..
Od 3000 slika, niko nije slikao nesto ovako kao sto je olimpijski znak. Svaka cast..
Slika je pobijedila zbog ideje !!!!!!! A ovo lisce znaci maglu, jer smo zaboravili najljepsu godinu u historiji nasoj. Cestitke.
Ne mogu da vjerujem da još postoji ograničenika poput tebe koji vjeruju da je nekao kako ti kažeš ljubomoran.Izvini na šta?Na kvalitet?Sliku?Glasanje mizernih 30-ak ljudi na FB-u i običnoj namještaljci. Vidim da autori masovno furaju stil one prve slike sa djevojkom raširenih ruku pa se svi slikaju u tom pozama i uvijek prave istu sliku pogleda na Sarajevu tačnije istu lokaciju.Ovo je presmiješno.Ova me podsjeća na ratno stanje kroz izrešetan prozor i jako je gl.upava.
jao ljubomore na krajisnike, pa molim lijepo, stvarno se pres.erav.ate sa komentarima....slika je prelijepa neki nemaju oka za umjetnost.....svaka čast Zlatanu :D
Svašta? Objavili vjest prije nego zvanični portal www.mojaslikasarajeva.net Veoma ružno.
Pa mjesec septembar još traje???? Slika je dobra ali ima mnogo boljih.Ko nema svoj profil na fcb ne mora ni učestvovati. Dali neko zna gdje je ovo uslikano i kada ??? Pomalo me podsjeće na neke k.i.nes.ke ma.t.erijale za krojenje.
a
e nidze slike sa djamijom
ha ha ha, imaju oni i dvije kćerke serulje, možda je jedna od njih
Sta se ba cudite, logicno da ce na portalu \"ZlajaDamčeInera-x\" pobijediti ona slika koja najbolje oslikava \"socijalističke\" ideale i slogan: Štedimo hiljade, KRADEMO MILIONE! Drzava za pješaka! Inače, trebao sam ovu sliku poslati, mes\'cini da bi odmah prekinuli takmicenje i meni poslali \"nagradu\" u obliku (crvene) članske za SDP i šubare + petokraka! http://i53.tinypic.com/eba70y.png
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST!
Ye.b.a.li ti specijalci svu familiju majmunčino retardirana
Lijepo se podsjetiti.. Napokon da neko dobije i tu ideju da se sjetimo te 84\'.
Što, baš je super slika, prava komunistička. Jel ovo u čast dolaska unuka komunističkog masovnog ubice \'na studije\' u BiH?