Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sudijom potjernica, tužilac uhapšen, policijski komesar koji nadgleda rad policije smijenjen, uhašeni advokati i sudski vještaci, više službenika opštine, kompletno rukovodstvo fakuleteta, te bivši minsitri i načelnici ! Uhapšen i državni zužialc radi krađe mobitela. Ko ovdje fali ? REIS pa da halka bude kompletna. NEK SE ZATO malo tužilaštvo raspita , za onu vilu REISOVU na Kovačima gdje je Fahro vakufio 950 000, a GAdafi 16 Miliona ! : )
Hapsiti ali i osuditi sve počev od Dodika,Čovića,Radončića,Izetbegovića....Kemala Čauševića ,načelnike opština koji misle da su kraljevi i onda se trebe nadati napretku i ulasku u evropsku uniju.
Jedino sami sebe da uhapse,ili da ljudi napokon izadu na ulicu i redom ih otpreme gdje im je mjesto.Al i jedno i drugo je naucna fantastika.
Radi Bake u inat klixovcima :D.
Pozdrav Bosno , drzava Kongo nam zavidi ,imamo više kriminalnih osoba na vodećim pozicijama nego cijela juzna Afrika .Sta nam to kaze : korupcija ,anarhija,egoizam ,zabluda sve su to karakteristike koje govore nestaćemo polako ali sigurno .Probudimo se ,a ko još spava razdrmajomo ga .
Dzemal sjedes mu na prezime :)
Kad če ova SIPA uhapsiti i onog lopova Kadriju Škrijelja....
Jel' ovo krenulo klupko da se odmotava ili su u pitanju žrtveni janjci?
hajd, bar nisu morali daleko ici po njega
Džemal Karić bio je postupajući tužitelj u predmetu Eronet, gdje je među osumnjičenima bio i Dragan Čović. Do podizanja optužnice došlo je tek nakon 7 godina, i u predmetu je nastupila zastara.
Tu smo znaci :))
sad ces da vidis hitna sjednica Bakir Covic i Dodik ..poceli da hapse nase necmo moci vise da krademo, sta sad? kako zavadit SIPU sa drugim agencijama
Džemal Karić bio je postupajući tužitelj u predmetu Eronet, gdje je među osumnjičenima bio i Dragan Čović. Do podizanja optužnice došlo je tek nakon 7 godina, i u predmetu je nastupila zastara.
Samo SDP kadar
Samo hapsite, da mislimo da se nesto desava
Haha kad počnu hapsiti policajce koji su dali mito da postanu policajci.
pusti trzne centre...,treba graditi zatvore
Sto graditi kad imamo prazne kasarne
ima li iko da nije korumpiran. Tesko .... Zato svaki normalan covjek nastoji da ode iz ove lopovske drzave.
Kako da ih procesuiraju kad' hapse i ove iz tužilaštva kojima je to posao.