Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ga boli k.... za gradjanima, opet ce ga budale izabrat
Kakve veze ima načelnik Zenice sa Željeznim poljem kad je ŽP u sastavu općine/opštine Žepče? Ovo je samo da se vidi da još besposličari šupljiraju.
Zar ovo jos postoji... Ahh u zenici je i bio onaj SBB skup gdje je glavnu rijec vodio onaj neki glavni plenumas kojeg je narod izabrao usmeno za predstavnika... Izbori su najbolji demokratski nacin iznosenja misljenja odnosno biranje kandidata koji dijele tvoje misljenje a ne ko nasi vecina bojkotuje, ne glasa i onda se buni protiv vlasti i nije mi jasno kako se moze neko buniti protiv vlasti kad nije ucestvovao u izborima. Demokratsko pravo na proteste ima onaj koji je izlazio na demokratske izbore.
Obratite paznju na logo plenuma, na logo protesta ove godine i prosle godine za JMB. Isti organizator samo drugo vrijeme. BOSNU SRUŠIT NEĆETE!
mckeskinjo konju, nije smjesno. Plenum je direktni oblik demokratije za bolje sviju nas. Plenum trazi odgovore i odgovornije politacare, a ne ove kriminalce nase......
kad ovaj plenum uradi nešto konkretnije od palamudenja, onda ću i da poslušam šta ima reći