Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ces jbg bosnje ne znaju istrazit nesto za sebe nego samo ko ovce prate stado. Ne znaju da je radioaktivni otpad ako se pravilno odlozi, kao sto bi u ovom slucaju bio, bezopasan. Ali ne znam koliko mozemo krivit isprepadan narod
Plan da se gradi deponija za nukelarni i medicinski otpad iznad Dubrovnika na granici sa Hrvatskom može da u potpunosti obustavi njihove planove.
Sve je to dogovoreno unaprijed kao i peljeski most. Uzili nasi milione u dzep i ko fola pred narodom nesto brane
Ovo može biti jedina stvar oko koje će se Bošnje i Srbi ikad dogovoriti.
Ekspertni i pravni tim, go bašibozuk.
Nisu ujke glupe znaju da zapadna slavonija je samo presla rijeku i da su tolko bolesni da ce se pokusat kad tad vratit,zato malo uranija nije na odmet da to potjera dalje od geanice.
Nisu ujke glupe znaju da zapadna slavonija je samo presla rijeku i da su tolko bolesni da ce se pokusat kad tad vratit,zato malo uranija nije na odmet da to potjera dalje od geanice.
Izmedju skladista i stadiona na fotki je rijeka Una...ako se sta izlije kako je prikazano sve ode u Savu i Dunav...tj Brcko, Rs i Srbiju...
Skladište se gradi na velikoj dubini tako da ukoliko se ne uradi kako treba i dođe do propuštanja ode ti taj otpad u vodene tokove sve do Bihaća
Radi se o cjelokupnom slivu Une i podzemnim vodama pogotovo onim za piće. Hrvatska mjesta uz Savu se ne bune jer bi do njih veća količina vode znatno razrijedila koncentraciju nukelarnog otpada.
Sta fali, bicemo i mi atomska velesila