Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove neupućene o genocidu, pronađite Konvenciju Generalne skupštine UN-a o agresiji i genocidu broj: 3314 iz 1949.godine, čiji je potpisnik bila i bivša Jugoslavija i sve demokratske države svijeta, pa tamo pročitajte definiciju. Takođe pogledajte pažljivo šta piše u prvoj, istorijskoj presudi Haškog tribunala ko je to učinio. Možete vi to negirati koliko hoćete, ali ste sebi zalijepili trajnu etiketu. A usput, još samo ovo. Dugo sam živio u Srbiji i shavtio da su tamošnji srbi i ovi Bosanski dva različita naroda, za one u Srbiji, ovi bosanski su \" GLUPI BOSANČEROSI\". Toliko.
Maca 12.11.2009. u 00:34 Ma Pipo dobro \"drma\" i je*e vama cet**cima mamu! Svaka cast Pipo! Samo tako nastavi! :-) Zivjela BiH @Maco moja slatka OGREBI i zaslijepi mrznju KRVOLOCNIH primitivnih srba izgleda DA NISU JOS OVAK bili POVAMPIRENI do sada,ODKAD EU-a hoce ukinut sengencke vise krvolocni genocidni srbi se POVAMPIRILIiiiiiiiii! BiH4EVER!
\"\"\"Pipo, nema šta svaka ti je na mjestu. Ali pomisli šta se onda može reći za bosanske muslimane koji su odpaci od Srpskog naroda. Sve to samo multipliciraj pun kura*. \"\"\" @kosmo Bosanski Muslimani SU BOSNJACI ko i svi Pravoslavci i Katolici, Jevreji ,ateisti,komunisti,Romi,itd.B O S N J A C I! A to STO vi krvolocni ukrajinski divljacki kamenjari primitivci POKUZAVATE prisvojit HISTORIJU Bosne i Hercegovine i ucit nas kako ste izmuslili cirilicu i sve druge Bosanske historijeske blagodati i bogatstvo nasih pradjeova,nECES neces lopvcicu krvavi srbski amebo ZLA,neces nam prat mozak svojom IZMISLJENOM nacijom srbije i svojih nebuloza o izgubljenim bitkama koje su JASNO IZMISLJOTINA! BIJEDNA izmisljena nacija srama koja je bila samo kreirana za UNISTENJE Otomanske imperije od zapadnih drzava!NI MANJE ni vise.NAZALOST BiH-a SKUPO placa svoju dobrotu i toleranciju! BiH4EVR!
Pošto stalno vidim da se koristite pojmovima koje ste čuli na CNN-u. GENOCID - zna li iko od vas definiciju genocida npr. po Bratoljubu Klajiću.
Pipo, nema šta svaka ti je na mjestu. Ali pomisli šta se onda može reći za bosanske muslimane koji su odpaci od Srpskog naroda. Sve to samo multipliciraj pun kura*.
Pa hajde ti mace, dokazi da taj Pipo nije u pravu i dokazi da je fasista dodo sa ovom senilnom genocidnom matorom,(sto je priznala u Haagu, da je srpsko rukovodstvo pocinilo genocid na nesrpsko pucanstvo) nije u pravu! Budi covjek i reci tko je u pravu!
Dodiče je.o te Deen tako slatka,a ružnog lika lol
A sta je zlocinka vecerala, ima l\' tvrdu stolicu, podriguje l\', prdi l\' itd. itd. Ima li na ovom cetnickom SA-X normalnih vijesti?
Prije svega Pipo nije osoba vec covjekoliki primat. To sto on zna i sto je u stanju da kaze i napise, moze se nauciti i prosjecan majmuncic. Toliko o njegovom misljenju. Ako imas mrvicu zdravog razuma to i sama mozes vidjeti. Laku noc!
Bas fino....kad vama pasu i odgovaraju osobe koje su cinili zla i genocid( i pokazujete divljenje istima) po BiH, zasto nama nebi odgovarao Pipo....ta osoba izkazuje svoje misljenje.
Maco, opet si u pravu. Nama pase kad ste vi tako elokventni i kad su vam misli povezane kao kod Pipice. Jos nam vise odgovaraju takvi kao ti, koji u Pipinom izlaganju nadju nekakav smisao. To je zaista vrijedno divljenja. Mogu samo da kazem da si srecna osoba jer su njegovi komentari svakodnevni, a ponekad nadmasi i samog sebe u kolicinama nepovezanih recenica karakteristicnih za osobe oboljele od sizofrenije. Bujrum, maco!
Pipo bas pase vasoj \"srpskoj\" intelegencuji! Vi ne razumijete drugaciji govor, on samo vraca vama, jer vi drugi jezik ne razumijete!
Slazem se. Pipo je vrh muslimanske misli i pravopisa. On je ogledalo vase kulture, a i ti si ocigledno kandidat. Da nisi mozda u susjednom kavezu?
Ma Pipo dobro \"drma\" i je*e vama cet**cima mamu! Svaka cast Pipo! Samo tako nastavi! :-) Zivjela BiH!
Aj\' Pipo ne prdi bogati! Samo mi jos ti falis sa svojim nebulozama. A neko je fino rekao da ti ne drmamo kavez i ne uznemiravamo te.