Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su ti mnogobrojni oduševljeni građani/seljaci? Ja vidim samo bagru na autobusu. Ako im dodamo još 2 ciganina dobićemo KO TO TAMO PEVA Samo ne znam ko su od njih Neda Arneruć i Slavko Štimac :)
GDJE LIJANOVA ČIZMA DOĐE TU TRAVA NE RASTE. DRAGO MI JE DA SU SE LIJANOVIĆI SKINULI SA HRVATA. MEĐUTIM NIIJE MI DRAGO ŠTO SU PREŠLI NA CIJELU BIH. IZGLEDA DA SU NJIJHOVI APETITI NEZASITNI. LIKOVI SU TOLIOKO BEZOČNI DA SU U STANJU ISTRIJEBITI CIJELU DRŽAVU ZA SVOJ BOLJITAK. JADNA NAM MAJKA AKO ONI BILO GDJE POBJEDE. NIKAD NISAM VOLIO NACIONALNE STRANKE ALI JE PLJAČKA KOJU SMO DO SADA TRPIL NIŠTA SPRAM ONOM KOJU NAM LIJANOVIĆI SPREMAJU. SPREMITE SE ZA VREMENA KAD SE NEĆE PLAĆATI POREZI I DOPRINIOSI (JER ONI TO NE RADE) SPREMITE SE ZA VREMENA KAD SE RADNICIMA NEĆE ISPLAĆIVATI PLAĆE (JER ONI TO NE RADE) SPREMITE SE ZA VREMENA KAD ĆE VLADATI NEPISMENI I NEUKI RAZBOJNICI (JER ONI TO VEĆ RADE) SPREMITE SE ZA VREMENA KAD ĆE NESTATI PROIZVODNJA A CVJETATI ĆE UVOZ (JER ONI TAKO NE RADE)... USPUT JERKO DOBAR TI JE ONAJ PREDIZBORNI PLAKAT KOJI SI PLATIO NOVCEM POREZNIH OBVEZNIKA
lopovska revolucija - kradi srcem