Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivanicu genetski Hroktasu svinjske glave u rezoluciji izmedju redova si procitao da ce biti BOSANSKA OLUJAI Traktori-JADA i to sve u paketu jadnog dana i to ubrzo.U prevodu je to porucio krmoglavi glasnogovornig Genociteta.
srbija je i bez kosova 3 puta veca od FBIH , a bice jos veca kad se RS pripoji matici !
@??kamo srece da smo vas poklali. vi srbi ste uvijek ratovali ali svaki rat izgubili.ne znam cime se mozete ponositi.najveci ste gubitnici poslije rata i jadni i bijedni.sta imate???i kosovo ste izgubili,hrvati vas protjerali ni traga od vas i cime se molim te dicite???maloumni bolesnici, s koljena na koljeno prenosite tu mrznju.dabogda ti se na djeci vratilo za sve one zrtve u srebrenici, omarskoj, manjaci....
@ez Da ti pojasnim ?Ciji li je mozak ispran...? Ne, muslimani nisu nikog niti takli !?Srbi su se sami koljakali u trenucima dokolice !Ama billi ste koliko god ste uspjeli dohvatiti !Nigdje niste propustili priliku. Ali u jedno mozete biti sigurni ,uvjek i uvjek na bilo kakav vas pokusaj da nam nanesete zlo, nas odgovor ce biti bez milosti ! Truditi cemo se da vas potpuno unistimo ! Pa koliko uspijemo !
Rezoluciju treba provesti, ali samo ako je za sve zrtve rata. Krenuci od Slovenije pa do Kosova.
Mozda bi bilo najbolje da se obiljezava u cijeloj EU, ali ne u BiH? Nazalost, Ivanic je u pravu, pomislio sam isto kada sam cuo za tu rezoluciju. Dobra vijest, ali kada se nasi politicari dohvate te rezolucije ima da je raskidaju i da svako uzme od nje sta njemu najbolje odgovara. A i EU odigrava ovo super, Bosnjaci evo vam dan i sad sutite i zivite skupa. EU vas razumije i na vasoj je strani.
@?? ne razumijem?sta je bilo prije tog datuma?pojasni to malo!!!! za sve vi imate opravdanje, bas me zanima kako to objasnjavas.nebi me cudilo da sad pricate kako su muslimani srbe po bosni klali, jadni i ugrozeni srbi.jadni ste i bijedni,mrznjom zadojeni od samog rodjenja vam se mozak ispire.
Nemoj bre da se plasis ti si junacina!
Vi nemate sta da slavite,svi ste vi krivi za Srebrenicku nesrecu. Vratite vi raju u Bosnu pa onda slavite taj dan i nazovite ga ga \"Dan Povratka\" Babo je King of Bosnia
Svima vam je potrebna kolektivna strava....
Hoce li i Naser , \'\'obiljezavati\'\' datum ?Mislim...bilo bi bas zgodno !
Sto samo 11. juli ? Sta je bilo prije tog datuma .?Zasto se \'\'slavi\'\' samo datum kada je konobar dosao i pitao \'\'Sta imamo ovdje za platiti ?\'\'
...uzivaj ! Tako pametan ... \'\'pobjednice\' \' !
Plaši se dragoga BOGA,plaši se onih suza i jauka svih žrtava iz SREBRENICE.Dabogda vas stigle sve te suze i jauci pa ako ništa shvatili već jednom da će se kad tada vaša pokoljenja stidi ti za sve što ste uradili Srebrenici kao što će se stidjeti i ini koji su pokrali Srebreničane i iskoristili njihove boli i patnju.
@Eeee U pravu si. Glup sam. Ne mogu da shvatim da poslije svega ima na svijetu kreatura, nešto što može imati i napisati svoje razmišljenje na nivou predhistorijskog čovjeka. Tvoje mentalno zdravlje je zabrinjavajuće ugroženo, pa se hitno javi odgovarajućoj ustanovi, na primjer na Sokocu.