Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koldzo kopira Gospodina Efendica, stare prdonje treba sklonuti a na njihovo mjesto postaviti omladinu, Jedan Nacelnik kada prvi put sjeda na tu funkciju nebi smio imati vise od 30 godina, Efendic je dokaz tome, uradio je vise posla nego svi ostali Nacelnici u Sarajevu zajedno. Kroz Historiju svaki veliki osvajac je bio mladji od 30 godina, stare prdonje se vise brinu o svojoj prostati nego o narodu i njegovim potrebama.
I djecu ćemo da vam napravimo
Kako su se slikali konto sam da su donirali igralista, a ne da su uzeli 100 milja za krpljenje rupa na igralistima..
Ljepo bilo bi svugdje u BIH napraviti i bezplatno. Izraditi za bicikliste staze..itd itd itd.Ako mislite da Bosna sam od Sarajea il novog postoji,opucače se vam kad tad od glavu.
hAjde majmune pomogni relni sektor. Oni će poslije lahko napraviti ta smiješna igrališta! Biće tebi veselo na vijeću. Koliko si ih uspio da prevedeš u PAPKE?