Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se boljim uslovima i stazama, cijene su nažalost na naše uvijete još uvijek prevelike, i nadam se da će nam \"dragi gosti\" iz Makarske doći :) tinyurl.com/d7ky5ek
Benzin iz grada 20, 2 karte 60, pojest\' i popit\' bez da se preserava 40, ukupno 120 KM. Meni fakat skupo. Zaboravih parking i kaznu murije :)
Nije tako crno kako izgleda. Smjestaj na Jahorini se moze naci vec 15km po osobi...
skupe karte brate za skijanje... ja ne znam sta misle ovi iz ovih centara... preskupo
Bosanskohercegovačku privredu i radna mjesta elita(lopovi) je pretvorila u luksuzne vile i hotele na našim planinama.Nadam se da im snijeg neće više nikad pasti
Jako smijesan pad na skijama: http://adf.ly/44ipf
prodao sam stare Atomic, da bih se onda dvoumio izmedju Rossignolki i Fischera da bih se u posljednjem momentu odlucio za Head....ma ljepota su najbolje skije a ne bih kupovo elan najgluplje skije na svijetu.Uglavnom skijice su spremne imam osjecaj ova zima ce bidi sjajna,moja destinacija je svakako moja draga BiH.
Sramota da je u Austriji jeftinije skijanje nego kod nas...dokle vise ovaj lopovluk pa sve po jadnom narodu. Nisam reko da treba da bude i jeftino pravo ali nisu ni uslovi ni blizu kakvi bi trebali da budu, a pogotovo za cijenu...hvala..
ako smuntam žensku da izađe sa mnom...častim čitavu redakciju i čitaoce pivom i čipsom
Blago Vama nisam snijega vidio osim na slikama 17 godina
hebo vas snijeg, dabogda nikad ne pado.
ma vidi cijena na Bjelasnici, kome ba! Da ne racunam koliko porodici treba da ode reGo dan. Najgore sto ni stranci nisu ludi da daju tu cifru.
\"U posljednje je vrijeme problem to što gosti prvo čekaju snijeg pa tek onda rezervišu\", kaže Stojanović.\" Ne, nego ćemo prvo rezervisati pa čekati snijeg.
MOZE LI S SANKATI
\"Muamera Šehić, glasnogovornica preduzeća ZOI \'84 koje se brine o ovoj planini\" hebo li te onaj ko te postavi da se brines o bjelasnici !! STA URADISE OD BJELASNICE,JE ZA NEPOVJEROVATI ...
Planine prekrivene snijegom,prelijepo;al su zato ski staze prekrivene KAMENJOM,nazalost to je tako kod bosnje;daj mi lovu a ovamo vratolomija:)