Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko nije odstupio ni za dlaku od svog stava,
@budala bas ti dobro odgovara tvoj nik al dod\'o bih slijepa budala jer ak sanjas o etnicki cistoj republici srpskoj genocidnoj tvorevini moz nastavit totalna budalo,jes bas budalo! ukinut genocidnu tvorevinu republiku srpsku i problemi nase drzave bosne i hercegovine ce bit rijeseni za sva vremena!
ooooo c.e.t...n.i.c.i necete se jos dugo siriti po mom imanju..otkaucaje i vase vrijeme..natucacemo vam se keve smr.dljive za sva vremena..
Javljam se iz Laktasa i preporucjuem da se cuvas da do kraja ne sagoris u bolesnoj samoobmani.
@del,iz koje se kasabe javljas u nesretnoj pederaciji,pozdrav iz suverene REPUBLIKE SRPSKE
Niko ne bjezi samo Velika Srbijica sve manja, a haske celije sve punije. Ostao je jos samo genocidom i agresijom oteti dio BiH, ali ni to nije dugog vijeka.
ma štza lupaš, ko beži od koga, hoćeš još da kažeš da vi bežite od Republike Srpske?ili ona od vas?! ajde pustite ljude na miru da se odvoje,i da žive normalan život, šta ih zadržavate protiv volje
zaboli mi ono pravo sta ti mislis, ne tangira me ni jedna po tom pitanju! i to nije bio genocid vec EUTANAZIJA (toliko ste jadni da vas u u tih 90% treba sve eutanazirati) ;) Insh\'Allah jednog dana, o divnog li dana ;)
@budala genocidas, na nesrecu svih nas drugih naroda koji dolazimo s vasim barbarskim plemenima u kontakt ili dijelimo zivotni prostor, 90% vas je je genocidno, ima patolosku sklonost ka lazi i zivi zarobljeno u mitovima satkanim od lazi. ne postoji narod u blizem okruzenju kojeg niste zeljeni porobiti, istrijebiti, njegove teritorije i bogatsva oteti. zato sto ste toliko dobri svi bjeze od vas glavom bez obzira. vukovar, dubrovnik, srebrenica, prijedor, bratunac, zvornik, omarska, keraterm, trnopolje, mnoga mjesta po kosovu, itd, itd, svjedoce o vama i vasim kolektivnim civilizacijskim dostignucima.
oni to ne mogu da ukapiraju jer su glupa stoka, ne bi bilo tolio viceva o muji i hasi da nisu xaxaxaxxaa
@prevod kladim se da si u stvarnom zivotu velika pizda od covjeka i uvjek cekas da ti neko drugi nesto skonta, pravi crv, PARAZIT! ja bih se eutanazirao da sam kao ti, kao i min 90% pripadnika tvog \"naroda\"
Koliko je leglo na racun?
hajd vi nama malo opsirnije o ovome?hocel ukinut genocidnu tvorevinu rs i dozvolit da bosna i hercegovina funkcionise ko jedna normalna drzava??? jer to je najbitnija stvar,svi to znaju!
pa sta i ako mile ode, opet ce doci neki drugi srbo posle njega da vam vadi zuc i loj lojavi kao i obicno
U Grckoj je nedavno bio sastanak Bilderbergovac , Biden je dosao rekao,a Mile ili ce da ode \"dobrovoljno \" s lovom ili u hapsanu bez love . Oni ga postavili oni ga skinuli