"Čitajte ga otvorenog uma"
2
Pismo "prodavačice ljubavi" bh. društvu
Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suosjecam sa ovom zenom ali (uvijek postoji ono ali) ako je jedna \'\'prostitutka\'\' napisala ovo pismo ja sam Dzejms Bond!
Pricajte sta hocete, ali ova zenska opet ima vise obraza od vecine politicara, profesora, drotova, doktora i sudija. Ona prodaje svoje tijelo za svoj hljeb, dok ovi drugi odradjuju nas vec 20 godina.
Nije bitno je li pismo napisala lično neka prostitutka ili ne, to je nešto što bi one imale da kažu, pa šta ako je neko pomogao da se čuje njihov glas. Porediti dilera i prostitutku je smiješno! Kome to ona uništava život (osim sebi)? Nisam čula da je nekad prostitutka razorila porodicu, ali jesam da je to uradila npr. mlada ambiciozna studentica, neka sponzorušica i sl. Niko ne traži da morališete, opravdavate ili podržavate ono čime se bavi., ovdje se govori o drugim stvarima.Bez obzira da li slaže sa legalizacijom prostitucije ili ne, svaki normalan čovjek bi trebao biti protiv nasilja nad tim ženama i drugih vrsta zlostavljanja.
Bravo za javnu radnicu! Njeno zanimanje-profesiju treba pod hitno legalizovati (to je i pitanje ljudskih prava), jer ako su legalizirani homoseksualci i političari zašto ne bi bila i njihova profesija i status!?
Koliko kosta usluga da ti popravim financijsko stanje?! :DDDDDDDDD
...u sledecem broju, pismo dilera,a za dalje,vidjecemo...
Je5em ovo \"civilizovano drustvo\" sa pravom jer sam i ja dio njega kao ti
Što više nas to manje njih! Budite svi Bošnje i Bosna će samo biti naša!
Nije ok stajati na cesti cekati musteriju i siriti noge, siriti zarazu. Ako vec ova vrsta \"dama\" nemoze bez one stvari pa spaja ugodno sa korisnim onda neka se bori da se njihovo zanimanje legalizuje, da se redovno pregledaju kod lijecnika, i da usluge pruzaju u uslovnim prostorijama sa kupatilom a ne po kamionskim kabinama, sikarama bez pranja bez tusiranja gdje se dnevno izmjene desetine korisnika sto je vrlo opasno za sirenje zaraze.
Baci sisu da se igramoo
Znate li koja je razlika izmedu prostitutke i politicara? Od prostitutke musterija dobije P,l.C.K.E, a od politicara cijeli narod dobije K.OO.R. A.C!
LJUBITE SVOJ POSAO! :D
@Izet:\"Pi*ka Za Čovjeka!! \" Bolje za, nego p...ka od covjeka!
@nedim:\"kako te nije stid da to nazivas poslom dro.ljo \" Kad nije stid Bakira i efendije puzanje po minderu nazivati poslom, a sto bi onda bilo nju? Ona bar odradi svoje za sta je placena.
Kad su nam vec narodne vodje porucile da se mozemo heebat, sad hoce da nam i za to uzmu porez!
A ja vam vec dvadeset godina govorim da je ovo k...u...p..l....e.r..a...j.. od drzave...
Politika i prostitucija su dva najstarija zanata, a pogodite sta im je zajednicko? Moram priznati da su prostitutke ipak postenije, jer imaju tacno odredjen cjenik i prize uslugu koju naplate, a politicari nas h...e...b...u. i to nam jos naplacuju, a usluge (popravke srusenog u ratu, odrzavanje puteva, vode, kanalizacije, skola, bolnica itd. )...koje usluge? Sve dali u ruke privatnicima, a nastavili uzimati porez, pa se vi snadjite i placajte si sve sami? A za sta onda poreze placamo? Da ga uzmu sebi, zaduze komplet drzavu i jos nas heebu u zdrav mozak. Ipak su prostitutke postenije. Znas sta nude, platis to, dobjes i zivot ide dalje. A na izborima glasas za jedno, dobijes drugo i placas tu gresku do slijedecih izbora. A onda opet iz pocetka....