Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amela, ooo Amelaaaa, zasto me nisi htelaaa, U nocima ja te traziiim, I zelim da se vratim, uuuuuuu officeeee mooooj ojhaaaa
E moj commi ti se još jadničko nisi probudio iz kome, nema veze drug tamo ti je najbolje da se psiholozi ne troše na tebe.
Pa da phederčiću-očito je da si ti taj NEOKOMUNIST sa ili bez @.Iiiiiii....dobro si se opisao-klasični psihijatrijski slučaj(mozak mu se voli šetati smetljištem historije zvanim komunizam)-pheder uz to :))))))
Klasičan primjer neiživljenog skota koji u mladosti nije znao šta je žensko i nijedna ga nije htjela - FUJJ natekli čobane, nažalost i njemu i hiljadama njemu sličnih ovaj prokleti rat im je omogućio da odlučuju o našim sudbinama.
:) Klasičan odgovor jednog phederčića ja sa takvima pričam gazeći ih nogama i koljući ih zubima (kao što rekoh) guboooooooooo
gazim nogaaamaaaaaaa koljem zubimaaaaaaaa papka commijaaaaaaaa :)))))))))))))))))) (commi pasivna phederčino kako ti se sviđa moj smile)
@commi \'\'dobo dobi moj\'\' PAPANČINO :))))))))))))\'
@DROGBA he he.......dobro si nastavio taj niz.Nevjerovatan je kontrast između sposobnosti pojedinaca da popljuju neke ljude- i njihove nesposobnosti da makar samo malo priznaju da su oni i njihovi miljenici (neokomunisti) daleko od bilo čega što bi se moglo nazvat dobrim.A to je izgleda problem genetike jer neki ljudi u genima,venama i srži kostiju nose komunjarsku težnju za jednoumljem.Tito je tuco i pionirke i sekretarice i maserke i bolničarke a mozda je natak\'o i Nasera i Nehrua kakav je nimfoman bio.
Licemjerne gnjidice
MA to je budalestina, sto se ne bi milovali. Eh Sisicu, sto te mala sredi, ko niko. Bolje da si ga izdrko pod sto za kojim sjedis (si sjedio). A sad razmisljaj gdje si pogrijesio.
joj ucini mi se da je naslov \'Pismo podrske žrtvi torture Mehmedu Šišiću\' pa reko sta je sad ovo!! eh jest prisjelo Mehmedu \'milovanje\'.. sto si se \'milovao\' milovao si se..
...Lagumdzije, Bakira H., Senada Pecanina i Avdica, Srdjana Dizdarevica, Vildana S.....
bravo liberali..