Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo li te otac nepismenu
E bosnje, uvedite sankcije Londonu!! Ubi vas nepravda, neka, neka...hahahaha
Pi.cko cet.nicka, zasto ne prihvatas istinu, ono sto ti ja kazem, sto sam dozivela? Zasto kad vam nesto ne pase, odmah vredjate????? Pa vi niste normalni! Vi srbi ste stvarno opicen i ludacki narod.....nije ni cudo sto vas niko ne voli i niko nece sa vama....... PS je.bi te si mater i sto dalje od nas sviju iz bivse YU........dzavo vas odnio sto dalje! Laku noc, normalnima!
lojaviiiiiiiiiiiiiiiiiiii svirate kurcu ,,,popusili ste ga skupa sa jajima jebo vas posteni ganici u usta...
Nisi inspirativan, kad promijenis ime promijeni malo i stil pisanja,ovako mi te zao prosipat budi pozdravljen i ne zamjeri.....
Ma ja samo znam, kad me je tvoja sestra odvela na selo kod \"svojih\", pa kad joj se pripisalo i samo je digla suknju i ....hahaha, a tek u kuci....to je bilo haos....daske, na sredini klupa i daske, a spavanje i \"posteljine\"....fuj....i takvi \"sljegli\" u grad, opljackali i sad izigravaju \"gradjni\"...hahaha, majku vam je.bem brdjansku! I jos ste moju kucu opljackali i zapalili, pi.cka vam materina opancarska!!!!!!!
PAPMERS idiote valjda to znas bez da se provaljujes ovde kod balija!!! Joooj sto me ovo nervira....
koje pelene su najbolje kada pukne čmar?
E culi mu krkanskih provala ahahahah evo nesto puče....pa jebo ti sestru svoju ti si baš zaostao...ne sramoti nas ovde na baliyskom portalu mamu ti kresnem...
RAJA; UDAJEM SE ZA MARKUSA KLDERFORFA, VENCACEMO SE U CRKVI SVETOG ARHANDJELA NA ROMANIJI!! SVE VAS VOLIM!
Mackice opet nesto puce ovamo kod mene izgleda da je u pitanju moj penis za tvojim misljenjem.
Reci ti meni gdje izlazis u Bratuncu ? Ima li raje? Nedostaje li ti SArajevo?
Znas sta, ja nisam ni na jednoj strani, ja samo govorim istinu i ono sto sam dozivela! A to da su Bosanski pravoslavci zlocinci i divljaci, za to stojim jer licno sam dozivela!
konaco izgleda da laganje bosnjacke politike o nevinosti svi \"branilaca\"
Nije valjda picka sad ckepis ili kurac rackas???hahhahahahahaahh