Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj učinite nešto da se one životinje nahrane!😔
Znaci grehota je ko ode i da 5 KM na ono gore. Ograde zapustene od rata su onakve, zivotinje prljave, neuhranjene, bezvoljne. Nedavno smo bili, razocarali se. Isao sam u srednju gore, pa prije 15 godina nista se promjenilo nije. Bizon vise je mrtav nego ziv, tađo gdje su majmuni peksinluk. Vuk manji od mog Njemackog ovcara. Zali boze zivotinja, zivota mi veci je sevap ono raspustiti i pustiti Tibru da gradi stanove. Treba vidjeti Bingov zoliski u Tuzli e ono je prava prica. uzas
ima li u Istanbulu kakav Zoo vrt
Brate ocito si neki pacenik koji radi gore ili si necije dijete pa svaciji komentar odgovsras ali treba biti realan blato patnja peksinluk jad
Sve zastarjelo
pa šta hoces za 5 km seljak, karte su po 70 80 maraka po EU 2 eura je pišanje
Gledaj lisice ojađene, a tek lava...? Lav isplazio jezik od muke, konta se otkud od toliko EU zemalja, arapskih emirata, USA...njega baš u Bosnu dovedoše.
Je li to onaj lav sto je kurcio po srbijanskim medijima da je pojeo 1000 Srba i da su ga sa Srbima hranili svaki dan Hanka i Halid?
Sve sto je pod drzavnom palicom propada iz dana u dan.Svakoj vlasti je najbitnije da smjesti nesposobne uhljebe i tjeraj dalje do slijedecih izbora.Od ove zadnje exspertske vlade najvise se vidi rad VIK-a, mada su oni oduvijek bili najgori.
Bio prosle godine i nikad više. To je zoloski sa najtuznijim i najzapustenijim zivotinjama. Prljavo, nepočišćeno. Treba ga ili privatizirati ili zatvoriti. WC nije radio sa nekim glupim izgovorom.
Otuzno je ovo. Vrlo sve
Otužno ? još jedan iz podrinja, ma šta bolan znaš Zoo Sarajevo je super, otiđi do EU la ćeš vidjeti šta dobiješ za 30 40 eura, veću površinu i nekog lava starijeg od Dobrinje. znas li gdje je Dobrinja ?
Dodik je danas dva puta izjavio skandalozne izjave: Na PRVA TV u 10:46h ``NIJE BIO GENOCID U SREBRENICI`` i na PINK TV u 11:47h na vojnoj vjezbi u Batajnici mu Vucic govori da ce i on dobiti ratnu uniformu, a on izjavljuje da ce mu trebati ``KADA PODJEM U SARAJEVO``.
Jel sad mreža tunela prema Butmiru? 🤣🤣🤣
Otkopao je jaranika masnu krpu. Ćerat cemo se balvani
A plata radnicima ista...