Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u tvojoj jednoj recenici je sadrzana sva \"pravda\" rs vidi se da je tvorevina nastala na ub.istvima
@OBILIĆ inteligentan si kao racku kad je u čkapi (rupi) \"gore-dole\" i hajde bježi na četničke forume majmune jedan genocidni.
Јесу ови Срби потурчењаци болестан народ. Кукају и пријете, као да их неко зарезује Ово је моја земља подједнако као и твоја и немој да ми је својаташ, кад вјеру своју продаш за вечеру. Вас се нико не боји, Срби православци поготово, јер прошли сте кроз наше сито кад смо кукољ одбацили.
DRAGI BABORZO NAM SE U BiH VRATI.ZELJNO TE CEKAM0 BRACA OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI POZDRAV HRNJICA
Treba problem riješiti na europski način, znači tri izborne jedinice, iz svake se bira jedan predstavnik bez obzira na nacionalnost.
Prema uzbornom zakonu predsjedništvo čine tri člana Hrvat, Bošnjak i Srbin. Hrvat i Bošnjak se biraju u FBIH dok se Srbin bira u RS-u. Pilav treba ili da se prijavi sa mjestom boravka u federaciji da bi se mogao kandidovati za Bošnjačkog člana ili se u RS-u izjasniti kao Srbin. Svakako da je izborni zakon diskriminirajući ako se Srbin u federaciji ne može kandidovati za člana predsjedništva a isto tako Hrvat i Bošnjak u RS-u. Ako su svi narodi konstitutivni na cijeloj teritoriji BIH onda moraju imati i ista prava.Znaći članove za predsjedništvo BIH bi trebali birati svi njeni građani na cijeloj teritoriji. Ostali građani su svakako ugrženi i njih nema ugrađanih ni u izbornim zakonima a takoreći ni u Ustavu BIH. Jedini naćin rješenja ove zavrzlame je jedan predsjednik ili predsjedništvo koje će se birati kao građansko.Svi za sve.
@BOZ.. koji bosnja.cki polit.icar pozi.va na mr.znju? ko.ji uops.te bra.ni svoj nar.od? prob.lem je u tome sto ja ne mr.zim, jer nemogu da mr.zim, i ako sam svasta prez.ivio, jer mi ne.moz.emo da ubi.ja.mo itd.! al budi svje.stan i sigu.ran da oni koji da.nas govore o nek.oj rep.ublici srb.skoj tebe mr.ze, i cek.aju te, vjeuj mi! to je lij.epo sto ti gov.oris, to je hum.ano, ali to je laps.us veli.ki u razmi.sljan.ju jer nisu ok.olnosti za takvo raz.mislj.anje!!!
hajde nepametuj zato sto nisu svi nacionalisti i nece da sire mrznju moraju svi biti podrumasi koji se nisu borili !!!! Zato trebamo sada svi da mrzimo druge i da vjerujemo nasim prokletim politicarima od koji je pojedinac se mozda borio a sada nam oni odredjuju sudbinu i nama govore kako je neciji narod bolji od drugog i da trebamo da se medjusobno mrzimo !!! A dotle ce oni sebi obezbjediti sve a normalan narod koji je bio na linijama za vrijeme rata sada nema ni sa hljeba jer samo pojedine familije koje su sada na vlasti imaju privelegije da vladaju vjecno jer samo nacionalizmom opstaju na vlasti !!!!
@guzonja tvoj nadi.mak perf.ektno ide uz tvoj kome.nt., jer guz.onje i takvi ko ti su se kr.ili u pod.ru.mima, dok su vla.si bar.ikade post.avljali, dok su se bit.ke vod.ile pr.sa u pr.sa, takvi su jos pricali i pod gran..tatma o ti..ti i vla.sim..a. za ta.kve i jeste na.jbolje da kr.epu jer ismi.jav.aju sve nev.ine zrt.ve bos.ne i gra.da sar.aje..va. oni hoce da tje.raju u zab.orav ge.no.cid, da sve lafo bude normalno i evr.opa. probl.emcic je u tome sto mi nismo e..vropa, i nikad nec.emo biti nego dok bude ez.a.na po b.osni , bit ce i k.rvi.
sta je ocukejete od aparthejda zvani republika srpska...oni su samo na rtrsu i u pricama i mastama stabilni i prosperitetni i pravno uredjeni. dovoljno je da se provozas kroz BiH i da svatis da od sve sirotinje u rs-u zivi ona najbjednija i najsiromasnija...prije nego hrvati krenu da pomazu svojoj braci iz rs-a u dislajkanju ovog komentara, nek se prvo sjete Vukovara ;)
za sve velike nacionaliste pokenjam vam se na sred glave !!!! Mi necemo nikada biti normalna drzava dok se ovako ponasamo i razmisljamo jer nas SVE treba pobiti (srbe, hvvate i bosnjake) jer nista drugo nismo zasluzili jer svi mrzino jedni druge i tako odgajamo djecu da mrze druge pa onda netrebamo i da zivimo !!! A posto je tesko naci normalne ljude kojima nesmeta nacionalnost nista od ove proklete drzave nece biti !!!!
Sepavi,Dronjavi i Tunjavi tuzili vlastitu zemlju ciji hljeb jedu,tamo nekom bjelosvjetskom mesetaru sto im narod BiH ne daje vlast u ruke-onako \'\'mufte\'\' da bi se oni mogli opskrbiti -stapovima,novim haljinama i begovskim uzivanjima. Narod dosao pameti i ne \'\'sisa\'\' ni Strazburge ni razne mesetare, pa im daje \'\'od sake do lakta\'\',mudro sa zadrskom..
Decko sr je surinam domena i ti ako vjerujes u svaku adresu ovdje napisanu nema svrhe ista se sa tobom objasnjavat.... a ove kobilice..dz*kane sam ja ispracao sa mama i tatama 92. kad su avionima bjezali, pa iz kasarni,natovareni...na kraju i jos ono malo sto je ostalo za reintegraciju...i dok budu mislili da nesto u BiH moze biti samo srpsko...sebi ce dalje seobe ka srbiji potpisivati...
ako hoce.s da ti ye.bem ma.ter vlas.ku napisi mi mail, i dola.zim sam tako mi drag.og boga, yeb.em li va.m ma.jku vla.sku!!!!
[email protected] Em sehreš, em lažeš. .sr je Srbija, a ne Sarajevo.
evo sav drh.tim, vla.hu cig.anski, KOL.JEM SVA.KOG VLA.HA I UB.I.JAM BEZ RAZM.ISLJA.NJA!