Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li nestati plina i na Poljinama? Sigurno je ako nestane kod privatnih domaćinstava, gradske raje, biće belaja do neba. Vlado i zastupnici u KS-u snalazite se!
GAS treba prestati kupovati od Rusa....
Vrzino kolo se nastavlja, predlažem zatvaranje gasa, obeštećenje građanima za uložena sredstva i svi iz Sarajevogasa i BH gasa na biro za zapošljavanje, ionako je to par familija.
Pa ministre izađi sa informacijom za kokliko BIH gas plača rusima kubik a za koliko isporučuje sarajavo gasu???
ne ..ministar treba da da ostavku jer nije u stanju da sredi resor!!!! 10mil. zaduženje....idu izbori treba ljudima para.....
Tako je, gasa neće biti, i tačka, ha ja ;-)
Ovaj nazadni islamisticki djelic Federacije se raspada po svim savovima :))))
Ajd' života ti tog jadnog promjeni malo ploču, ako si naporan sebi, popusti nas malo.
Evo obecajem od sad drugaciji zekst samo za tebe :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista sladje nema,nego kad prikoljem pile,pa ga ogulim,pa fino narezem krompira ukoso,pa nalozim sporet..pa onda pile i krompire metnem u rernu,na bukovini se to sve fino ispece i onda to serviram sa domacim kajmakom i domacim jogurtom
Šemso, da li svaki put guliš koku, ili samo po potrebi?
meni je sve na drva
stavite vi zarez,jos je rano za tacku..........