Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako nesto priueljkuje Dodo i u ustavnom sudu, da zajedno sa Covicem oni diriguju odlukama, kako providno : ti me podrzi oko Srebrenice a ja cu tebe oko Stoca. Zivi bili pa vidjeli odluku CIK-a o Stocu. Ako nemoze lazirati Covix ce nastojati da zadrzi postojece stanje kao i u Mostaru, jer je i popisom evidentno da , na zalost, Hrvati postaju manjina kako u Mostsru, tako i u Stocu.
Tipican primjer kako mi sami urusavamo institucije a onda nam drugi krivi. Isto smo napravili sa Ustavnim sudom kad nismo ispostavili 99 odluka. Nasa formula demokratije - pobjedjujemo mi ili se prenemazemo. Kad sam cuo reisa da prica o "vlasima" i Durakovica and co. da govore da "Srbin ne smije biti nacelnik" znao sam da cemo izgubiti Srebrenicu jer 1. to je govor mrznje za koji niko nece imati razumjevanja nigdje u svijetu 2. izazvace revolt i inat druge strane Pameti nigdje
Najveće krivce za gubitak Srebrenice Bošnjaci trebaju da pronalaze u svojim redovima ! Srebrenica ima višestruki značaj. Moralo se mnogo, mnogo bolje pripremiti za izborni dan na svaki mogući način (od registracije birača, mobilizacije, alarmiranja, organizovanog prevoza...). Nažalost, Bošnjaci sami sebe getoiziraju. Bosna je sve do Drine.Nije samo do BH Telecoma ili Elektroprivrede .
brkata munira buna ko brod
@lice..doče ba sve na svoje,SABUR😉
Srbi su pobjedili u Srebrenici na lokalnim izborima za Načelnika. To je poraz politike sda kao i u ratu 1995.
Nije me iznenadilo, ti uhljupi stari provjereni lazovi se ufurali, ne mogu da zive ako jedan dan nesto ne slazu.
NEMa lažne krivične prijave. Evo javno je ja podnosim. Dakle 8 dana je zakosnko vrijeme dostave unutar BiH. Vani treba bar duplo više. Upoznati ste da ne smijete donijeti odluku protivno zakonui.Donijeli ste. I sada SIPA dolazi kod 4 koji su bili protiv zakona da se uzmu izjave. KAd može komija za refrendum davat izjavu tužilaštvo što ne bi vas 4 ? NAkon toga će tužilaštvo procijeniti psotoje li zakosnki uslovi za potizanje optužnice protiv vas !
Ma hapsi sve.Dosta je bilo javasluka,gdje nas to vodi u propast.
Ko sad laže?!
Četnici su etničkim čišćenjem i genocidom trajno izmijenili biračke spiskove u Srebrenici.Ovaj ustaški potrčko je po nalogu svog "glavnog Baje" Čovića, u dogovoru sa Dodikom učestvovao u volšebnom "nastavku genocida" u tom gradu.Zbog toga,na slijedećim izborima treba ponovo glasati za Komšića,jer je Čović na ovom položaju sve gori za BiH.
Znaci opet preglasavanje Hrvatskog clana od strane Muslimana?
Covke, kakav god da si, gori nam ne treba, a boljeg nemamo, vadi nas iz * ovana, ne moze se s ovim kmecavcima zivljeti ovako.
Samo vi radite svoj posao, a oni neka kmeee kmee
Ustaša kockaste glave.
Cirkus Colorado...