Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ce u Banja Luci neka idu u Vatikan.
Neka voze bicikla zdavo je to.. Ovaj kip papi pokazuje koliko su bošnjaci tolerantni, kada bi hrvati dozvolili da se napravi nešto ovakvo sa muslimanskim obiljezjima tamo gdje su oni vecina, ili npr srbi, mislim da nebi izdrzalo ni sedmicu, odma bi to uništili.
da,još u hrvatskoj dozvoljavaju dzamije s minaretom,dok to u nekim zemljama europe gdje su muslimani daleko brojniji,nije slucaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cudo nije petErica po obicaju, bas se sada bas pitam da li je ispravno petorica ili petErica!
petarica
Pa ja danas po kisi do Kijeva is'o od Ilidže pa me niko medijski propratio nije, samo pokiso k'o hajvan,
Hjah. Bolje da se late krampe i lopate, da ne rasipaju uzalud silnu energiju
Joooj besmislenosti
Kako je krepali papak prešao muslimane i i ljude u cijelom svijetu. Mi mislimo da ja on prijatelj Bosne i muslimana, samo je želio da Bosna ne ostane uz Srbiju a on duhvno nema sta pouditi osim lažne poniznosti svojim prebijenim poziranjem. A prava politika pape se ogledala u hrvatskoj agresiji na nas. Da je papa bio za nas on bi nalozio crkvi da ne ratuju sa nama a crkva bi nalozila franji, hdz-u i hrvaticima. Stari most nije srusio Franjo nego papa ivan pavle drugi. Kad smo krvavo dosli do slobode dosao je u posjetu BIH da nasu borbu zasjeni i da on bude buducnost bosne, da nam pobjedu ukrade kao i NATO i USA.
Što se papaka tiče oni samo imena mijenjaju, a ciljevi i sredstva ostaju isti. Ne treba zaboraviti da vrana vrani oči ne kopa i da neće krst na krst kad su muslimani u pitanju.
Nikako da skužim taj vaš mentalni sklop, je li moguće da ste toliko pukli?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zar se ne kaže petErica.. vi na klixu stalno mijenjate pravopis
Kaže u tvom sandžaku, a u našoj Bosni vazda se govorilo petorica ;)
ko je dovoljno dugo pratio komentare na kliksu sjeca se kad je klix objavio "četvErica mladića silovali djevojku u indiji.." i onda su slikali pravopis bosanskog jezika i to postavili na fb
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preseravanje i dangubljenje.........
Ne mogu shvatiti ove maratonce i bicikliste koji trče u čast nekoga, mislim, hoće li to nekome pomoći li šta ? Zar nije logičnije da lijepo priznaju da idu radi svoje duše, da se malo provozaju ili šta već, pa usput da vide i taj kip.
kako ce njih dobro docekati Mile traktorista,on mnogo voli papu i Vatikan...
Što znači da su do sada pocrkali od umora. Vode, vode... Sve da se dođe u medije. Ja ću sljedeće godine na hadž na letećem čilimu... Eto za klixa i komentarisat.
To me podsjeti na medijsku reklamu papka kad je dolazio u Sarajevo, pa su samo govorili papamobil, papamobil, papamobil. Dosadili brate. Šta se više hvale imamo i mi rejs-rojs pa ga niko toliko ne spominje.
Da hoće pokisnut i dobit upalu pluća, gamad
Uznemirava mene kad vidim ovakvu glupost na klixu, koga boli k' što oni idu biciklima negdje. Nema šanse da ću ga poštovat
Ne smeta nama što neko održava rekreaciju, to je njegovo pravo, smeta nam što se toliko pompe i medijske pažnje poklanja vjerskim (idolatrijskim) aktivnostima koje provode kojekakvi popovi. Idu u Banja Luku, pa neka idu ako hoće i četvoronoške, to je njihovo pravo i problem, ali NJIHOV PROBLEM. ZAŠTO TO MORA BITI I MOJ? Klix je očito sav umotan u šaharu i samo promovira katoličanstvo, dok o muslimanima govori samo kad ima šanse da kritikuje.