Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...imaš mahanje, "ugrožena" ;)
Ja mislim da je potrebno Blažu poslati gore u parlament, jer ako je heroj Blažo mogao onakvu divljač srediti, ovi parlamentarci će biti lagan zalogaj za njega !!! Ah da, dobro vam jutro :) ;) .
@SFRJ.Tito Ne znam kako ti na um pade Blažo, ali za tvoju informaciju, ni njegov neobičan poduhvat u savladavanju medvjedice nije mogao proći samo s riječima hvale i čuđenjem "običnog svijeta", nego je morao biti dodatno posrbljen i imenovan Srskim vitezom, od strane Srpskog viteškog reda Svibor, koji njeguje svima nama itekako dobro poznate tradicije i to poredeći njegov podvig s :"Junaštvom dostojnog svojih predaka koji su se hrabro borili i red je da dobije čin srpskog viiteza". Blažo nije imao ništa protiv "ovenčavanja"titulom, dok Bosnu i Hercegovinu nije ni pomenuo! http://www.kurir-info.rs/ovencan-titulom-blazo-postao-srpski-vitez-clanak-817019 Potrebno je nešto mnogo jače našim parlamentarcima od samoga Blaže!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Inzko sta ti cekas. Radi posao za koji si vise nego dobro placen!
da bogda i on je zastranio kao i svaki politicar...daj para a da se ne radi...
@beg,nikako da shvatis da su vremena turaka,austrougara,nacista prosla,stranci mogu vas guziti i vuci za usi,nama u RS ne mogu nista,svaku njihovu odluku srpska skupstina obori i oni nemaju instrumente da se bore proitv te demokratske metode srpske skupstine..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jos malo pa 20 000 :)
dajte nove peticije da potpisujemo, imamo materijala do besvjesti...
smjenu trazimo odma nema odugovlacenja ugrozavat jedan mali zivot to nije covjek životinje imaju razumjevanja a ona se previše raskalašila uz svoju funkiciju i misli da joj niko ništa nemoze ODMA SA FUNKCIJE I ODUZET JOJ SVE STO IMA VIDIS DA NISTA NIJE STEKLA RADOM VEĆ NEMAROM ZA SVIM DABOGDA JOJ BOG DAO ISTO TAKO KAKO ONA DJECU MALTRETIRA......SRAMOTA......ZA BIH.....FFFFUUUUJJJJ......
sad ti 17.000 duša ti j*ebaje majku, i proziva te, pa za šta živiš, bahata životinjo ?
Samo stranci, PIK i Incko mogu nešto uraditi u BiH, a sve parlamentarce bar što su pokrenuli promjenu Zakona o JMBG, razriješiti svih dužnosti i ostaviti i bez funkcija i bez plata Pa jbte niko od bivših država YU nije ni pokušao mijenjati JMBG osim Hrvatske. No i ona je i dalje ostavila JMBG bez bilo kakve izmjene, jer i danas ne možeš u Zg. ni račun u Banci otvoriti bez JMBG-a. Isto je u Slo. , Srbiji čak i KiM i Vojvodini, C.G Mak. Razlog? 1.) Još kad je uveden 1976g. JMBG bio je usaglašen sa standardima i direktivama EU, koje do danas nisu mijenjane. 2.) Ogromna cijena koštanja bilo kakve promjene, po svim stručnim i ekonomskim analizama. 3.) I što je najgore da bi bilo kakva izmjena napravila opšti haos posebno sa imovinskom dokumentacijom, ( vlasništvo, računi na bankama, porezi, nasljeđa, ostavštine, bračno i porodično pravo….), na šta su ljudi najosjetljiviji, plus el. obrada podataka i tehnički problemi..) Valjda su i stranci konačno shvatili s'kim imaju posla? Ili ??
S obzirom da je ona ima već dijagnozu ja bi joj prijateljski savjetovao da sebi nađe slobodnog muskarca /da ne pominjemo ove koji nisu kako im ovo zene ne pročitale/ i da lijepo rodi sebi djete i lakira noktiće i zivi kao svaka normalna zena. Aleksandra pogledaj se u ogledalo umorno i bolesno sine izgledas i kada imas kancerogeno zarazenu svijest ne truj ovu omladinu .
Ma nabijem je!
Dajte da organizujemo "fizički" potpisivanje peticije da je dostavimo Inzku, od ovog je pitanje da li može biti išta konkretno!!!
Trenutno nisam u mogucnosti da potpisem, pa molim da uvazite i moj potpis, ovako preko klixa :)
Bosna i Hercegovina ja mala ali jako bogata zemlja, imamo najpametnije ljude i mnogo ali mnogo neiskoristenih prirodnih resursa.. Mozemo svi zajedno da zivimo i da ima za sve. Ali nikada nemozemo uspjeti dok je ovdje ovoliko nacionalizma i pricanja sta je u ratu bilo jer to nemozemo promjeniti. Bosna je bila i bit ce, bila je vece nego sad ali vise i od ovog manja nece biti, zato prestanite vise sa pricama o odcjepljenju, prestanite pricatio o nacionalizmom i dajte da udruzimo da zajedno smaknemo ovu bagru sa vlasti i da zajedno napravimo drzavu u kojoj ce biti bolje nama i nasoj djeci
Za sve koji žele da upoznaju lik (pojavu) i djelo (nedjelo) Aleksandre Pandurević i njenu agresorsku (genocidnu) prošlost na suverenu Republiku Bosnu i Hercegovinu: http://bosniangenocide.wordpress.com/2012/02/15/zlocinci-ratna-proslost-aleksandre-pandurevic-i-njenih-roditelja/ Također za sve one, koji žele svojim glasom doprinjeti krivičnom gonjenju i procesuiranju, te na koncu i oduzimanjem mandata Zastupnice u Parlamentarnoj skupštini BiH: http://www.onlinepeticija.com/trenutni_otkaz_aleksandri_pandurevic#form Ja sam je potpisao!
ma *** aleksandru...nego zasto su ukinuti komentari na rubrici nightlife...maloprije gledam cura neka ima sisu za medalju,posao da prokomentarisem kad nemoze...bezveze vam je to klixovci...cura je izlozila svoje ogromne dojke da bi bile prokomentarisane...vi ste joj to uskratili...
Potpisivali bi peticiju i srbi iz rs-a ali se plase da ih ne proguta mrak. U tamnom vilajetu popovi slobodno siluju i dodick odlucuje ko ima da jede a ko ne. Tobe jarabi nikom.
100% tako!
ma ona je samo isfrustrirana zena...fali joj ku.rca...treba joj dovesti kakvog vehabiju da je odere i zadovolji njene seksualne apetite...vidjeli bi onda kako bi ona pjevala "Da te nije Alija"...
jel te *ebo dodik ?
mozete se samo kite napusit vi s vasim peticijama, pozdrav od jednog pandurevica
jarane, lukavica i pale su ti 10 km, ako si frajer pokupi svoje pa dodjite da se kofrcite,,, al cisto sumnjam, lako ti je s laptopa