Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro dosli u svijet MARKETINGA
respect. neka kaže ko šta hoće, ali kad će neka zapadna raišajze banka pokrenuti ovakvu inicijativu, a da ti pritom ne uvali jedan 20% kamatski
Sjecam se kako je austrijsku wus dijelio po 100 DM mjesecno studentima odmah poslije rata, a da o tome mediji nisu ni pisali. Hvala im.
Nama šejkovi daju sadake. Nije malo ovih 600.000, ali bih volio više da se otvore 500 radnih mjesta, pa nek se za njih izdavaja iz zrade, pa nek imaju i bolje i duže stipendije, a zaposleni plate.
Nažalost dolazili su šeikovi i pokušavali da ulože u razne projekte na teritoriji Bosne i Hercegovine,ali naša nesposobna vlast,i razni lopovluci su iste te ljude otjerali.
Ma jesu dolazili, ali nisu pokušavali da ulože, jer oni nas ne smatraju dostojnim sebi nikako. Jedino kako daju lovu je ovaj način da bi dokazivali "odabranost" nad nama i hranili svoje sujete, te muslimanima ovdje pravili svoja spomen obilježja i objašnajvali im kako pojma ni o životu ni o islamu nemaju. Osmotri malo ove leptirove vehabite, jer to su im duhovni klonovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast