Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ona traži?Njoj je bitno da je ispred svoje kuće stavila ležeće.Ja sam mještanin sela gdje se dokodila saobraćajna nesreća,5-6 u zadnjih 7 godina.Svake sedmice se dotičnoj Amri Babić šalje zahtjev za ležeće policajce i svake sedmice odbije taj isti....
Je li u nadleznosti Opstine odrzavanje tog puta?
Da nije možda u mojoj ili tvojoj nadležnosti?!Pitanje ti je pespotrebno,da se nedo Bog nekome tvome to desi,ne bi pitao u čijoj je nadležnosti održavanje puta.Dok je bivši načelnik Munib Alibegović sad na vlasti(nezavistan kandidat) ti policajci bi već davno bili postavljeni,ne bi on se uvlačio Turcima da prave nakve "kulturne centre",zgrade...on nije šljivio ni Bakira,ni nikog iz SDA...zato je bio dobar načelnik.Dok ova Amra Babić(SDA),upropasti Visoko,isto tako što i njena stranka već 15 godina upropasti BiH..
Uslovno receno policija,to nije ni p od policije-to je nakupina ljudskog sljama koju narod nepotrebno placa. Ne rijesavaju okom vidljive probleme,po nekad kazne kakvu samohranu majku zato sto je parkirala ispred svoje kuce.Manijaci mogu da divljaju,da lupaju auta, da parkiraju na frekventnim mjestima, da igraju fudbal na saobracajnicama,da vode zvjer bez zastitne korpe i plase narod, da pljackaju trzne centre i poste.Naj vaznije je da to sto se zove policija primi uredno platu.
Rodila majka načelnicu...to gospođa malo da sebe opere u javnosti i skine odgovornost sa sebe! Šta ste do sada radili vi kvazi-stručnjaci, stranačko podobni?
@desnicar Ali neko se mora iz opstine obratiti kantonu da oni izadju na lice mjesta da pregledaju situaciju... nece nista samo u nas u drzavi..