Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo kasno sto se spasavanja tice, trebali ste im uplatiti finansijsku pomoc ili u vidu hrane i odjece kako neko rece.
Sad je tim ljudima potrebna hrana i odjeca, kao i da se smjeste negdje. Camci i oprema za spasavanje sad bas i nisu potrebni.
Onaj ko je htjeo pomoci davno je pomogao.
Nazalost, oni su u vecoj bananni od nas. Kod njih politicari potrosili milijardu (ne milion, 10000 miliona) KM na spomenike po Skoplju, a narod u bijedi.
Stvarno jeste, ruzno je reci, ali je u Makedoniji bas katastrofa. Bio sam pocetkom godine u Skoplju, i bas nekako tuzno sve to izgleda. Taman kad covjek pomisli da ne moze gore od nas biti, uvjeri se da je u krivu.
ovo je samo pranje love vi da ste htjeli pomoci ljudima otisli bi isti dan
Jadna je zemlja kojoj mi pomoć šaljemo!!!
Vi sebe ne možete pomoc .....a da ne pišem dalje
Malo zakasnili, trebo je odmah helikopter ići naši barem imaju iskustva..
Svaka čast, tako i treba, da Allah pomogne! Amin ;)