Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasim komsijama zelim sretan praznik...
Ne zaboravite nikada da je prije Drugog svjetskog rata, svaki peti stanovnik Sarajeva bio Jevrej, bilo ih je 11,5 hiljada! Dragi nasi sugradjani Jevreji, Hag Pesah Sameah!
kakav li je to osjecaj pripadati narodu starom par hiljada godina?!
godina gore-dole:)
a koju su to vjeru imali stari slaveni?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...stara knjiga...
očekujem i jedan tekst o cvjetnici,nedjelji muke Gospodnje,jer ipak kršćanski se svijet sprema za uvod u veliki tjedan uoči uskrsa.
Treba Uskrs komercijalizirati malo, nitko ne nosi nikakve poklone kao za Božić;(
naravno da sam bio,još rano jutros. nisam uzeo palmine,jesam maslinove grančice. uskrs ne treba komercijalizirati jer uvod u uskrs a i sam značaj uskrsa,nije za komercijalizaciju.
doce njima opet neki faraon da naplati zlo koje prave
ahihihihi,koštaše tebe faraoni korisnickog računa .
kako je samo jak ovaj zdovski lobi, da se pocelo pljuvat na zrtve rata u bosni niko se ne bi poceso
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretan Pesah svim sto ga slave i sve najbolje u zivotu!