Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
robovi bez mozga se smiju Pernaru, a ovaj im istinu govori. Džaba, kad nemaju mozga da shvate
Taman da bude u Paralelama nešto osim onih par priloga o masonima, Rotšildima i SAD koji se godinama vrte...
Ovaj hohstapler upeco glupe Bosnjake na suplju o Palestini, a ispod stola protura price o srpskom svatu kao povodu za rat, te prica o Srbima okrenutim na raznju u okoloni Banja Luke, i to sve u zadnjih 48 sati na svojoj faejsbuk stranici. Hebu vas Rusi I Srbi preko raznoraznih Pernara, al Bosnjo je toliko izludjen da ne vidi sta mu se sprema. A vi nastavite sa minusima, idioti neopjevani.
Svaka cast momku ali zvati ga za predavaca pretjerano je. Ovde svako moze biti predavac, pogotovu ako jos nije nas.
Meni nije jasno kako je ovaj Pernar usao u taj Hrvatski Sabor. Covjek je prevrtljivac. Na "sve tri" strane ide za svaku stranu ima svoju pricu. Jedino o cemu ima istu pricu jeste Palestina i to mu je dobro, al' i to do jednog dana. Ovaj lik meni lici na jednu ne tako psiholoski stabilnu osobu.
Ispravka: Na "sve tri" strane ide i za svaku stranu ima drugaciju pricu.
zivi zid u hrvatskoj kao nasa stranka u bih,bore se ljudi za narod ali narod ko narod glup pa to slabo vidi
Pa i jesu mi njih dvojica jedan za drugog. Svije ublehe koje su pogledale "Zeitgeist" i misle da su popili pamet svijeta i da znaju kako svijet funkcioniše. Ovaj lik i Mladen Marić su interesantni još samo tinejdžerima i onima kojima je i vremenska prognoza teorija zavjere.
imaš li ti nekoga kome si interesantan? znaš li ti da je budali more do koljena ?
@Edin878 Više volim da tebi ne budem interesantan. Pogledaj paralele Mladena Marića i poslušaj Pernara. Masoni, Iluminati, Chemtrails...Smiješno. Za sve su im krivi Masoni :D priče za dječicu.
Momak nema oraha u džepu, ima muda ko bubrege, a i logično razmišljanje. To treba poštovati...Ne treba ga odmah prozivati zbog nekih čudnih poteza. Jedva čekam intervju kod Marića...
hahahahaha kakva budala
Marić je kao i većina Srba ljubetelj Rusa,a mrzitelj Amerikanaca i zapada.Što se Pernara tiče to je sitni džeparoš koji za 10 godina faxa nije uspio upisati ni drugu godinu.On je jeno prosto blebetalo.
Nijesu ni Hrvati normalni kad biraju ovog debila
Oni imaju jednog Pernara. Kod nas je svaki psihijatrijski slučaj!