Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
530 MILIONA IZ DŽEPOVA NAJSIROMAŠNIJIH! EJ, SRBI .. SRBI ... GDJE VAM JE PAMET! NEMATE VI "DRŽAVU"! VAŠI POLITIČARI OFORMILI VLAST ZA SEBE, TO JE NJIHOVO TRŽIŠTE UNOSNOG I DOBRO PLAĆENOG RADA! BORE SE ONI ZA SEBE, A NE ZA VAS!
Poz. raja! Rijesenje za poboljasanje stanja: -Ukinut entiteska PIO i distrikta Brcko -Centralizirat sa jednom centralom -korekcije u obracunu penzija, sa prioritetom na osobe koje su bile politicari + koji su radili u drzavnim administracijama (oni primaju najvece pensije, i to se pod hitno mora korigirat) Kroz centralizaciju mogli bi smanjit administrativne troskove na 40% .Npr. recimo ukupni troskovi za administraciju 75 mil KM/danas; kroz optimiranje rada mogli bi se smanjit na 30 mil KM. Ovo vazi i za zdrastvo. Ove dvije ustanove su u ogromnim dugovima, ali niko nezele da se to stanje popravit. Svima je jasno da se u ovim ministarstvima zaposljavaju podobni ljudi, mamini i tatini, ljubavnice. Kad citam sta ova "stvar" izjavljuje onda mi se povraca.
a referendum o ukidanju osnovnih ljudskih prava u bosni? 90 % gladuje a 10% uziva onako demokratski
Kakvi bre vojnici. Dodik je najpametniji. Odmah im rekao šta ih sleduje a ne ko ovi u federaciji.
a referendum o ukidanju haškog suda bbbuuuhahhahahhhahhhahhhaha
ni ovi nasi federalci ne vade ako sve od narod dobro ne ogladni i ne pomete
...mema para, al' ima patriotizma...pa, ko izdura...
ne lipši magarče dok trava ozeleni (narodna izreka)
udri milorade do zadnje mrve hljeba !
jeste preživjeli jeste šta onda hoćete