Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji duznost mi je kao poklopca svakom loncu da vas obavijest da je u Pariz stanje mirnije ! Upravo isprobavam nove haljina da poboljsam moj stil.
Novinari su go*na. I sloboda medija ima granice. I klix govori o slobodi govora, a cijeli dan se ne može ništa komentarisati.
Ma ja...a vi onda ukidate pa ako niss popisano pravo na komentar na clanke iz Francuske. Ni vi neznate bili piskili ili kakili?@! Vezi konja,gdje ti Aga kaze
Dakle ako neki novinar poželi da na naslovnoj strani prikaže nekog ko ševi kozu sa svim eksplicitnim sadržajem, neće biti problema? Gdje je granica novinarske slobode?
A ako neko ubije novinara zbog koze , ti bi ga branio??? Ušljo
O čemu ti pričaš dječače mali poganog jezika? Vidim laješ kao bijesan pas na sve strane. Polako "Mad Max", pročitaj pažljivo šta sam napisao, postavio sam jednostavno pitanje bez ikakvih dodatnih premisa... A da olakšam tvojim malim sivim ćelijama (kojih imaš ukupno 3-4 koliko mogu da procijenim), osuđujem svaki teroristički napad na bilo koga, bilo gdje, uključujući i ovo što se desilo u Francuskoj!
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Sloboda medijima smrt islamistima.