Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na argumente, da je na zahtjev MZ održan referendum, da je BiH od strane UN priznata kao suverena država, a stim da je situacija već bila zaoštrena, a obzirom da niko iz te MZ nije, ako su naložili referendum i zaštitio BiH od eventualne agresije, pa samim tim ostaje nejasno, da li je američka administracija već i prije imala u vidu takav porazan ishod za BiH sa kojim je definitivno završena stvar u Dejtonu.
Mi se jednostavno moramo nastaviti međusobno valjano izguzivazi, izmješavati. Baš onako kao i dosad. Nakon toga je jasno da nema druge sem naše nam omraženo drage BiH.
Ko nakon guženja osjeti potrebu, neka sa orgastičnim crvenilom na licu ode gdje mu je volja, na ispovjed, na sedždu, popu,... te nek smiri savjest, ukoliko se ista pobuni.
Za raspad Jugoslavije kriva je velikosrbska politika koja je za posljedicu imala ratove na našim prostorima, to su istorijske činjenice...Oni koji negiraju da je to tako ne misle dobro ni sebi ni drugima jer očito je postoje snage koje i danas žele isto a to je da svi srbi žive u jednoj državi....
Ovo poruke mržnje prema Sarajevu mi je tako smiješno, ko kad bi 45-te poruke mržnje iz Berlina išle prema Londonu, Moskvi, Vašingtonu, koji su srbi narod zadojen mržnjom i fašizmom, genocid, masovne grobnice, etničko čišćenje i još ima mržnje u njima, ovo je patologija.
Kad je mrznja ikada ikom ista dobro donijela, ljudi ne zavaravajte se....... "Mrznja tako izopaci i najostriji um, poremeti i najbolje obrazovanje, iskvari i najcistije srce, da unese nemir u cijelu covjekovu prirodu..."
@SheRains hahah hvala, nikako da ga uganjam gdje je na tastaturi. ;-)
@SheRains hahaha znam i tamam pristaje. ;-) Jeste otrov koji truje dusu. :-******
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretan Dan nezavisnosti Jebi jugoslaviju, jebi Titu, izdao Bošnjake, prodao ih !! Jebi Titu, jebi jugoslaviju
Važi...i ponesi bdw stripova za razmjenu, imam ti Bleka Stenu, znam da daješ dva Alan Forda za jedan...
@Merka Do tada se nisu zvali nikako, a to je bio maksimum u datom trenutku, jer je u bivšoj Jugoslaviji glavnu riječ vodila osovina Beograd - Zagreb, koja nas je i napala 92-e.Sada nas krive za raspad Jugoslavije, a jedina istina je da je Jugoslavija postojala do momenata kad je ova osovina željela. Istorijski gledano uvijek je bilo tako, sa manje ili više uticaja iz vana.
Tako je. Stop govoru mržnje. Srbi, molimo vas da lijepo napustite našu državu. Još jednom se izvinjavamo ako smo vas uvrijedili, ali možete ići polako iz Bosne.
@creasy ne, RBIH.
@creasy ZAO MI TE JE, FBIH I RS NISU DRŽAVE, DRŽAVA BIH , A RS JE ADMINISTRATIVNI DIO, GDJE PIŠE DA JE DRŽAVA, SAMO JEDNA GENOCIDNO-KOLJAČKA TVOREVINA
Domovina se brani rekom I ribom u vodi I visokom tankom smrekom Što raste u slobodi Domovina se brani cvetom I pčelom na cvetu Makom i suncokretom I pticom u letu Domovina se brani knjigom I pesmom o nebu Sestrinom suzom majčinom brigom I onim brašnom u hlebu Domovina se brani lepotom I čašću i znanjem Domovina se brani životom I lepim vaspitanjem
Bravo Mirko!