Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Pejanovicu ali nazalost tesko je izgradit demokrastku gradjansku Evropsku BIH kao normalnu drzavu kad imamo 1/3 nenormalnog naroda to traje al ce na kraju uspjet dok je patriota i uspjelo bi dosad da bosnjako hrvaska mafija nije urusila drzavu svojom mafioznocu kradjom ..Zlatko lagumdzija radi svoje fotelje produzava zivot genocidstanu dao bi gujice dodiku da glasa o smjeni zakoju on misli da neradi po njegovom diktatu TI TO TI TO..
CESTITAM DODIKU I NJEGOVOM MALOM KOJI JE DOBIO KREDIT KAO MALOLJETNA OSOBA OD DRZAVNE BANKE DA NE KLOSARI I NE BUDE NARKOMAN PO LAKTASIMA, DAN REPUBLIKE! SLAVITE OVAJ DAN, JER DA STE U DRUGOJ REPUBLICI, VEC BI DAVNO BILI U ZATVORU I SVE BI VAM BILO ODUZETO!
CESTITAM DAN REPUBLIKE I DRAGANU COVICU. SLAVI DRAGUTINE OVAJ DAN, JER SIGURNO DA SI U DRUGOJ REPUBLICI, NE BI NI STIGAO PREMJESTATI TOK RIJEKE ZBOG TVOJE IMOVINE, A BIO BI U ZATVORU I SVE BI TI BILO ODUZETO!
CESTITAM DAN REPUBLIKE ZLATKU LAGUMDZIJI I ENSADU KARICU! SLAVITE OVAJ DAN I SLAVITE OVU REPUBLIKU, JER DA STE U DRUGOJ REPUBLICI, SASVIM SIGURNO DA NE BI MOGLI SE ZADUZIVATI KOD STRANIH BANAKA KREDITIMA, KOJE BI ONDA TROSILI NA PROSLAVE PO TUNELIMA I NA TROSENJE TE LOVE NA BANERE PO MEDIJIMA KOJIMA PLACATE IZBORNU KAMPANJU SDP-a. U DRUGOJ REPUBLICI TUZILASTVO I POLICIJA BI VAM DAVNO BILI ZA VRATOM, U DRUGOJ REPUBLICI DAVNO BI VI IGRALI TENISA U ZENICI ILI FOCI, A NE REKETA PO SARAJEVU!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodine Pejanoviću, svaka čast, Vi ste jedan čestit čovjek i ...divim Vam se.
O tome kakvo je ovaj čovjek govno mogu znati samo: a) Kladnjaci b) Uposlenici FPN-a UNSA Kao što reče ovaj pošteno lafinajući, samo vi mu ljubite guzicu, a ne znate ni šta je radio dok je bio član predsjedništva...
BiH je tada bila drzavna zajednica tri konstitutivna naroda, tako je pisalo u ustavu. Zajebi ti to gradjanska, u BIH se i onda i danas odlucivalo saglasnoscu volja sve tri strane, svaki narod je imao pravo na samoopredjeljenje Srbi su imali legitimno pravo da ostanu u postojecoj drzavi kao i vi da stvarate neku novu. Evo danas imamo BiH u kojoj je pola teritorije RS to je rezultat majorizacije jednog naroda umjesto dogovora sa njim kako je bilo predvidjeno ustavom. Sve odluke o raspisivanju do provodjenju ustava su bile protivustavne ko zna ustav BiH tada zna o cemu pricam. Ovo je datum pocetka rata za mene a za druge dan nezavisnosti BiH i obe strane postujem neka slavi ko hoce meni ne pada na pamet.
557.000 nezaposlenih.Plenumi kao alternativa zablokiranim strankama.Ispred Evrope smo.
Nisam Srbin, ali ... jel to mi slavimo što smo se izborili za ovaj cirkus od države ?????
dala baba groš da uđe u kolo, a dva da izađe ... ili .. poslije jeb ... neću to :-)
a dobili smo feudalno drustvo sa pravim papcinama koji kao vladaju sjetih se onog iz nadrealista... ' moje drage krave i konji mi od vas imamo... hvala vam'
Evo ga pejanović... Ajmo sada malo mesić, malo lazović, malo divjak... Pa kreteni jedni danas je praznik samo u jednom malom dijelu federacije! Zapadno hercegovački kanton - radni dan, kanton broj 10 -radni dan, hercegovačko neretvanski kanton - radni dan!
@kahva Slobodna je drzava, svako ima pravo da valja sta hoce i gdje hoce.
Pročitaj nesretniče načertanije pa onda skontaj šta piše u njemu! Kakomožeš sebe lagati nesretniče jedan?! Slavi svoj dan nezavisnosti na 24% bih, a pređeš li samo korak entitesku liniju svi će ti zubi biti u stomaku istog trena!Nepismeni balija našao da citira garašanina i ćosića! Otvori se zemljo!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)