Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plačem, bori sam se za ovaj grad...odbranili smo ga, a evo na ulicama ratne slike. sramota je šta radi radončić...gostuje po tv stanicama i sakuplja političke poene. lopovi izlazite iz fotelja, raja raziđite se...da je valter živ, sve bi nas pobio.
Kako mene prijatelju ovo boli... nije mi jasno kome je ovo cilj, bas ove godine kad očekujemo navalu turista (100 god od početka I svjetskog rata i 30 god od olimpijade) A 'ko će poslije ovog doći? Ako uopće bude imao i gdje da dođe... Šta su bolji ovi od političara (i oni uništavaju moju Jedinu)
Radonja naredjuj policiji da intervenise vec jednom , mani skupljanja politickih poena. Dabogda ti se sjeme zatrlo.
Boze spasi nas!!
ama j*** zgradu vlade kantona... BITNO JE DA NISU KRENULI NA AVAZ...
trebali bi vala
Pecanac i Radoncic HITNO moraju dati ostavke.... SUPCI POLITIKANTSKI....PA GORI VAM ZGRADA KANTONA SARAJEVO...AAAAAAAAAA
Pecanas ne budi glup vec dozvoli policiji da rastjera rulju ovu! Gdje su vodeni topovi kad trebaju!
Peco jesi li ti vodja i cuvar fasizma? Jeli demokratu moj
Pecanac evo ti najjednostavnije rjesenje neka policija pohapsi kriminalce i onda nece biti razloga za proteste. Policija ne moze nista gradjanima pogotovo ako ih veci broj izadje na ulice i ako se upotrijebi sila to ce samo izazvati jos veci revolt i onda nema policije i vojske koja to moze sprijeciti. Ne podrzavam rusenje, paljenje i unistavanje ali evo uradite napokon nesto konkretno i pocnite hapsiti one koji su nas doveli do ovoga.
pa on je cuvar fasistickog rezima
˝...ali specijalci mogu gađati raju kamenjem!˝ - jako profesionalno
Što jest jest, nije profesionalno, trebalo je gumenim mecima.
nece ovo izaci na dobro
"Pećanac je pozvao demonstrante da s policijom pomognu u ukanjanju onih koji su na proteste došli kako bi pravili nered, a ne da opravdano izraze protest zbog lošeg stanja u zemlji." Ma i tebi jednostavno samo jebat mater
Gdje je Zeljkovic imali ga gdje
A Dzedo ti je Zeljkovic *** ti on majku
Pic,,,, sta si do juce izjavljivo deze Zeljkovic