Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja frka oko Vlade. Napokon je za premijera predložen pošten čovjek i to nekima odmah smeta. Eee Pečanac prođoše ti izbori.
Nema ni od SDA ni od SDPa ništa. I jedni i drugi zadržavaju strukturu državnog vlasništva, nisu zagovornici slobodne tržišne ekonomije i tako nas vode u daljne siromašenje i ekonomsku kataklizmu. Oni se bore za svoje zlatne koke i mjesta u upravnim i poslovodnim odborima. Kumanjare i jedni i drugi.
tebe niko ništa nepita ti nisi snaga bosne ti si crveni kmer
Pecanac je naivno povjerovao da je SDA spremna ponuditi expertsku vladu i zaletio se u smjenu vlade KS. Sad i on vidi da od tih experata nema nista i vjerujem da ce on biti covjek koji ce blokirati cirkus sa kompromitovanim Zeljkovicem, Cardzicima i ostalom klikom, Taj potez bi vinuo SDU u nebesa i prvi bi koliko sutra pristupio toj stranci, Ujedinjenje SDP-a i SDU-a je nesto sto ce se neminovno dogoditi kad tad, samo da ode narcisoidni Lagumdzija koj ije remetilac svih tokova socijaldemokratije u ovoj zemlji,
Naravno da mu je bliza SDA, covjek je socijalista, demokrata i patriota a ne jugonacist, sovinist i petokolonas pa da mu SDP bude blizi
Pa šta ti Pećanac sada hoćeš, hoš da kakiš ili da piškiš. Ako te strah i samo bi i dalje volio da palamudiš iz prikrajka onda odjhebaus.
Pecanac, i ti si vakur ko i ostali. Bliza ti SDA od SDP-a. Sramota!! A znas i sam da je kantonalna vlada oborena jer je SDA kupila glasove nezavisnih poslanika, Cardzica i Backovica. Zato ne lupetaj o njihovoj nestrucnosti....
OVAKO BI SE TREBALO IZJASNJAVATI NA POPISU : Religija - Musliman, Katolik, Jevrej, Pravoslavac, Budist, Ateista, Agnostik Etnija - Bosnjak, Hrvat, Srbin, Albanac, Crnogorac, Makedonac, Slovenac, Vojvodjanin, Rjecnik - Bosanski Nacionalnost - Bosanac TO JE PRAVI POPIS a NE TOROVSKIH NACIONALISTA koji CE NA KRAJU POPISA PODJELIT RBIH-u NA 3 DJELA i time PLANIRANO OD GENOCIDNE SRBIJE I EU-e stvoriti Bosnjacku Palestinu ! BOJKOT POPISA I TUZITI SVIJA CJELOKUPNO KOJI SU USVOJILI OVAJ SKANDALOZNI ZAKON KOJI JE CISTA PRIJETNJA DRZAVI RBIH-i i PONOVO RATOM, KOJIM BI GENOCIDASI SRBI I HRVATI, TJ- SRBIJA I HRVATSKA ZAUVJEK POCINILi GENOCID NAD Bosnjacima, EKSTERMINACIJU Bosnjackog i JEDINO AUTOHTONOG NARODA NA BALKANU ! Naravno da bi se svak koji zivi u RBIH- i LOGICNO I PRAVILNO TREBAO IZJASNJAVATI KAO BOSANAC ILI BOSANSKA, jer zivi u DRZAVI RBIH- !