Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To bi mu bio pametan potez.......
Naravno, najprirodnije bi bilo da Željko Komšić pređe u SDU ! SDU bi dobila veliko pojačanje jer ne treba zaboraviti da željko košić iz sebe nosi 340 hiljada glasova !
E PRAVI SU PARTNERI. NEK ZELJKO VIDI KAKO JE PROSAO PECANAC ,NIKAD IZNAD IZBORNOG PRAGA HAHAHA
BRAVO Željko zaustavi reket politiku koju sprovodi damir hadžič koji je tu politiku sprovodio u novom gradu sa okorjelim kriminalcem i ratnim profirerom iz boss-a esedom radeljašem , krao hranu sa žuči i prodavao po sarajevskim pijacama sada tim parama kupuje glasove (više puta osuđivan,....... ŽELJKO NAPRIJED UZ TEBE SMO..........PROTIV KRIMINALACA I RATNIH PROFITERA.
Taman mi je mjesto ovdje s ovim luzerima. Sličan se sličnom raduje. Ukoro će nam se pridružiti i slučajni prolaznik.
Pa zna se! Većina bivših sdpovaca osnovala SDU.
zeljka zlatka , valjda zeljku sosoni bem vam vas sbb
odakle li si ti sam se odajes . mi nedamo zeljka, e cuj zeljka adan zeljka.
Ljudi pustite Zmeljka da se otrijezni i da egleniše sa svojim drugovima pa možda mu Hakija nešto kaže što će ga povrijediti i opet eto njega u seratorsko drkošku partiju!
by the way....zeljko nije politicar, ves simpaticni lik iz naroda koji budzetari od ovog naroda ko i svi ostali cobani. Navedite jednu stvar koju je lik uradio kao politicar (osim dvije napaljivacke izjave). Totalni pijun koji to vise ne zeli da bude.
Citam tri vezana članka i nisam mogao da ne primjetim da SDP ima klikaca protiv negativnih komentara ili pozitivnih za druge stranke. No comment, maksimalno pateticno!
Mi nedamo Željka, on će preći kod nas u SDA jer juče je uradio dobru stvar za nas!!! Plašili smo se da nebude smijenio unutar stranke Zlatka, ali ovako on je naš igrač!!!
Pećanac, ti si pećinar Pećko LAŽLJIVAC JEDVO SI UŠAO U SKUPŠTINU KS TI BI DA PRIČAŠ O VELIKOJ POLITICI POKLOPI SE
Daj bolan Pećanac, džaba se nadaš
Ima li kakvih vrata da se otvore ovom napaćenom narodu, da prođemo makar do zemlje nedođije, da više ne gledamo i ne slušamo ovdašnje političare, život nam ba prođe uzalud...
Najrealnije bi i bilo da pređe u SDU, to je jedina stranka koja do sada nije bila u vlasti i nije \"uprljala\" prste. Treba njima dati šansu jer će nas ovi hebati da 2014-e nećemo znati kako se zovemo