Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermine, pa ti si upravo radi tog "grama vlasti" potpisao katastrofalne sporazume sa odredjenim politickim opcijama a sad pricas neke price i pokusavas zamazati oci narodu. Jedan dan uzimas pare a drugi dan glumis nevinasce. Dvolicnost...
Niste vi ništa riješili. Pola je vas i došlo u tu stranku jer niste mogli doći do vrha SDP-a. Onda ste otišli i napravili SDU ali vaša prava narav se pokazuje upravo sada kada se međusobno borite za pozicije i vlast.
Drugim riječima, samo su se međusobno dogovorili ko će koji dio kolača da uzme ukoliko budu izabrani.
"gram vlasti" u narodu poznatiji kao udobna fotelja te je i dovela do ovoga!
Pa na tom gramu vlasti ste i pokazali da ga niste dostojni
šta očekivati od čovjeka koji "vaga" vlast i očekuje da će ona narasti na kilogram 2014. Pećanac u vašim rukama (SDU) može jedino "ONA" stvar da naraste.
Podguzne muhe SDA. Srali ste puno i sad valja da pojedete sve to. Kad nazovete SDP, dobićete poruku "birani pretplatnik je trenutno nedostižan". Isto važi za malog Komšića. Njegov neugodni ručak tek dolazi.
"Nezvanično sam saznao da direktorska pozicija košta 200.000 KM." eee je*i ga, taman sam se pripremio da uvalim nekom cvaju za direktorsku poziciju, a ti podiže cijenu, sad moram da skupim još samo 199.980 KM.
Jedini koji valja u toj stranci je Ivo Komšić, a u SDP-u niko.
Cudi me pa se nisu potukli izmedju sebe. Jedan dan ulazi u koaliciju i gazi ideje svoje stranke radi "grama vlasti" a drugi dan prosipa "suplju" pricu napacenom narodu...
Citam sta su sve pisaali i tacno se vidi da je ovo dobra priprema za izbore 2014, medjutim pokazali ste vi dovoljno koliko ste sposobni u ovih par mjeseci
a pali ste vi odavno! ne znam kako ima obraza ovaj pecanac bilo sta da prica
Ma on nije ministar, on je prije dvorksa luda i moze kome hoce pricati, svi znamo da bi se on prodao i za manje, ali ocito ne vlada situacijom trenutno, pa prosipa ovu jeftinu suplju pricu narodu.
SDU da ne gubi obraz? SDU ima obraz? SDU je imao obraz? Interesantno
Presmijesno, bas oni nemaju obraz!
Ovaj SDU je ocajan, da bar mozete do koljena stici SDP-u ali ocigledno ne mozete...
Ma hajd se vi posvadjajte malo... Na to smo navikli...
eee moj Pećanac, koga bolan briga šta ti misliš? Propali ministar, propala stranka? Mislim stvarno, who cares?