Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ovaj pecanac mijenja pricu dok je bio poslanik napadao je kako nema saradnje izmedju tuzilastva i mupa a sada kaze kako je saradnja dobra. pa ko je ovdje lud.
Pa Pecanac, zar se nisi zalagao za depolitizaciju policije!? Sto sad vodas policijskog komesara sa sobom? I jos vaznije, sta ti kao ministar imas da trazis u kantonalnom tuzilastvu???
Pecanac je najveci kriminalac a on bi da sprijeci kriminal :D fuj fuj----ima obraza da prica o tome uopce---
a gdje je treči član tria fantastika da nije otišao razgaziti nove čizme
Gosp je svim silama borio se za ovu funkciju al prvim njegovim potezima se vidi da ne zna ni stamu je posao
Obezbjedite vi nama da djece slobodno setaju a privredni kriminal da bude skoro na zadnjem mjestu, ima ko ce o tome vodite racuna