Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina tih penzionera je glasala za krmka dodika ,neka sad zanju sto su posijali...
A zar sad vec nisu najsiromasniji penzioneri, ne samo na balkanu nego i u Evropi. Ali neka, i treba im tako kad glasaju za Doleta. Sad neka jedu \"nacionalne interese\" umjesto hljeba.
TOOO MILEEEE,SVE SE ODVIJA PO PLANU :)))) Samo tako nastavi
iz Bosne i hercegovine servi mogu odnijeti samo onoliko zemlje koliko su donijeli na opancima kad su dolazili ,reče naš brat Stipe Mesić
na svijetu,akobogda
I ja sam za, nosite se u tri.....
nema dana da kada god prodjem pored kontejnera u svom kvartu u Sarajevu, neko od penzionera ne prevrce po njemu. lose je u RSu, ali realno ni u Federaciji nam ne cvatu ruze.
Dok ima penzije lako ce... vidjecemo sta ce bit kad penzioneri ostanu bez penzija. Vjerovatno ce se onda zvat \"bezpenzioneri\" ili \"bespenzioneri\".
mi svoje penzije dajemo za dzamije a nemamo za burek
šta da se radi to je bolji dio bosne i hercegovine bar tako kaže dodo ljudi dragi morate mu vjerovati on sve zna najbolje na žalost veliki broj penzionera je baš glasalo za njega valjda im je dobro
Eto im RS,SAD NEK JE I JEDU .....
Da Laktasenka nema, moralo bi ga izmislisti! On i njegova mafijaska struktura ucinili su vise za ovih proteklih godina na unistavanju Cetniteta, nego svi Bosnjacki politicari zajedno od kraja rata do danas.
G.l.u.a.p.c.i! R.u.lj.a nepismena! Da poznaju \"naseg nobelovca\" kao sto ga poznaje \"nas najveci reziser\", nas velikodusni preCednik bi i njima udElio nesto.
Ko je tim penzicima kriv kad hoce da budu narkomani. Da su bar malo drugaciji, gazda Mile bi i njima koji milioncic za uzgajanje jabuka, kao sto je i svom sinu.
Za prvi maj oblacno bez penzija.
Samo mi ne dirajte KAMENGRAD! Je.b.o. penzionere ionako ce pocrkati uskoro a moj i Miletov grad su vjecni!!!!
A sad nisu a? Ko je god bio po istocnoj hercegovini vidio je da je to fukara da ne moze veca.gacani su nesto bolji jer imaju elektranu,a trebinje je inace fino ko grad,ali medjutim,oni se neznatno izdvajaju iz sivila nevesinja,gacka,bilece,ljubinja.za deset maraka castis kafanu i ostane ti kusura...