Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CESTITAM SVIMA KOJI SU GLASALI ZA SDS SDA I DF... vasi glasovi su opravdani samim tim sto je najveca kocnica BiH za napredovanje prestala da radi... SVAKA CAST NARODE! :)
trebali bi vezati i zastave, bas kao i prije dvadesetak godina ...
Ne budi SBB-ovac, znas da je ovo dobro za cjelu BiH i nije bitno ko je ovu kocnicu uklonio ovo treba podrzati i reci SVAKA CAST! Neki dan na avazu citam "Izetbegovic izbacio Dodika s vlasti!" kad ono ja sanjo... jedino na avazu i rtrs-u ovaj potez Izetbegovica je prestavljen kao unistenje BiH! Na mojoj listi od onih koji su najvise uradili PROTIV BIH su: 1. Milorad Dodik 2.Fahrudin Radoncic
---insajder sa izvora---kada otpocne procec, Čausevic-UIO, bit ce uhapseni: Špiric Nikola, Terzic Adnan, Zvizdic Denis,Zukic Amir,Vrankic Dragan,Hadziomerovic Bakir ( tajni snimak reketiranja da se ne objavi afera na 60 min)
dodik sitnim koracima ide nizbrdo
Lupate praznu slamu :D Sta se je rjesilo zadnjih 20 godina od pljacki gdje je umjesana politika??? NISTAAAA!!! Tako ce i da ostane!!!
Nek si mu rekao! J...bo vise i dodika i sve lopove iu FBiH i u RS, samim tim sve lopocve u RBiH
Šutite jadna vam majka još dodo nije skiknuo :)))))))) A skiknuće akobogda...
stvarno... mogla bi nekog noc progutati... nije s s onim bilmezom zayebavati
Najgori su kad padaju, tad kompletnu državu pale... A ovome se ljulja...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)