Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako pčele nestanu, nestaćemo i mi...kratko i jasno
Upravo tako. Samo glupani to ne kontaju pa se još i zajebavaju na taj račun.
Pa Kuran kaze da ce nestati pcela, a za sada se sve ispunjava: pederi, alokohol, golotinja pojava rupa itd
Sumnja se da je u nestanak pcela umijesan IDIL i neke vehabije iz okolnih sela. Vrbovali su pcele i poslali na Sirisko ratiste. Smatra se da je rijec o izuzetno radikalnim islamskim pcelama koje se bore na strani IDILA. SIPA je najavila velike istrage ostalih pcela te privodjenje svih sumnjivih kod kojih se pronadje med. Predvidjena kazna je od 5 do 10 godina zatvora.
Od ranije poznatih sipi.
najjaci si hahahahahahhahahahahahhahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://blogs.reuters.com/great-debate/2012/04/09/mystery-of-the-disappearing-bees-solved/
Kazu da im je dosta zene i djece i kuce, i da ih naka nostalgija vuce, i da ce se vratit' kad im bude ceif
Kakvi sve (ne)ljudi postajemo, nije ni čudo što nas pčele napuštaju...
Pa Kuran kaze da ce nestati pcela, a za sada se sve ispunjava: pederi, alokohol, golotinja itd
A majko mila, vidi i nasi teoreticari zavjere znaju sta je HAARP. Pa nije nam dosta drugih glupih zavjera, jos nam ovi trebaju. Spakuj te kofere i prikljucite se Jesseu Venturi.
Zapitajte se sa cime su vas zaprasivali poslije majskih poplava Sve ce vam biti jasno
Vide pcele glasalo se za ista govna opet i kazu jebi ovo bjezmo odavde...
Jedan umni čovjek je rekao da četiri godine poslije nestanka pčela i sam čovjek se može početi opraštati sa ovim svijetom!
Da nisu otišle na hađ
Žicaju šejtana
Bjeze i pcele iz Bosne
Mogli bi strucnjaci povezati prosle poplave na tom podrucju, sa nestankom pcela.
Pisao sam o ovome i evo odgovora zasto su nestale i nestaju..Zaprasivanje je upitanju,odnosno chemtrails i Nanotehnologija koja ih ubija,a i ljude ujedno jer iz dana u dan sve je vise bolesnih,umornih i bez nedostatka sna..lijep pozdrav
wakemeup potpuno se slazem sa tvojim stavom, chemtrails rade svoj posao na ocigled svih nas. kako samo znaju isarati nebo..***pulacija stanovnistva,haarp vrsi opite u kontroli klime i zato imamo ovo sto imamo danas.....a ako nestane pcela nestace i vecine stanovnista na Zemlji.
Ima ih koji se neslazu,ali su manjina i nebitni su..Najlakse je minus dati bez ikakvog argumenta,ako sam u krivu hajde da pricamo, da zajedno probamo pronaci uzrok i uciniti nesto jer se tice sviju a ne pojedinca i grupe..lijep pozdrav esmaseh i svim razumnim ljudima ovdje,a ima ih podosta which is good :)
napokon i jedna dobra vijest... svako ko je dobro upucen ne konzumira med jer on ima masu stetnih posljedica za ljudski organizam.. na zalost postoji dosta zatucanog svijeta koji konzumira med i vjeruje u nekakve bajke da pcele daju neki doprinos u oprasivanju biljki i slicno..
Ti bi stvarno trebao bti zabrinut,nick ti to nalaze..lijep pozdrav
ovaj broj minusa je najbolja potvrda koliko je nas narod zatucan i neuk... upravo zbog toga nam je situacija u drzavi ovakva kakva jeste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pcele polozile B1 certifikat njemackog jezika i otisle trbuhom za kruhom...
Bez insekata, prvenstveno pčela, život na Zemlji bi se ugasio za 4-5 godina !