Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...praksa u evropskim zemljama..." al mi smo bosanska zemlja to kod nas ne vrijedi
OPAKAH NIKO NIJE KRIV DOK MU SE NE DOKAŽE KRIVNJA STOGA MOŽE BITI JOD 10 MANDATA JER KOD NAS SUD I TUŽILASTVO TAKO AZURNO RADE NA PREDMETIMA. A DA ONA PODNESE OSTAVKU TO BI BILO STRASNO BAJKA KLASICNA ILI MOZDA BASNA ILI MOŽDA JOS NESTO ILUZORNIJE OD TOGA !!!
Ja se baš nešto pitam kada će svi parlamentarci podnijeti ostavke
"Kad će Marina Pendeš podnijeti ostavku?" Kada i Dragan Čović odleži pravosnažnu presudu nakon koje je uredno oslobođen.
jarane, sto reko luka, :) covic je vodao papu pod ruku, i serbetio s njim sta bi ti sad, zatvorio covica, idi bre.. :)
Kod nas se ljudi ne skidaju sa funkcija cak i kad su na smrtnoj postelji,do posljednjeg daha.
Mene vise zanima zasto ona Cvijenavic nije podnjela ostavku i zasto to dalje mediji ne istrazuju ili ne smiju? (Bez uvrede za RS-ovce, ali valjda je logicno da se ovo desi poslije one afere? )
Jedni žele da ova zemlja pošteno rade, a drugi "narandžasti" rade za ove koji uništavaju zemlju. Svi znamo ko je ko.