Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cemu je sad problem? U Dodiku koji je vec rekao da nece doci poslanici iz RS ili u ovima koji su znali da ovi drugi nece doc ali su ipak otisli po dnevnice?
SDP svojom mržnjom prema svemu što nije muslimansko prelazi sve granice , prikupljanjem raznih sejda neće proći on mora razgovarati sa legitimnim predstavnicima naroda i stranaka koje su pobjednici u tim narodima ovo sve što radi je raspad BIH . Komšić koga on predstavlja, sad i ovi levati. Postoji li itko u muslimanskom korpusu normalan da upozori Lagumdžiju da nas ne vodi u propast
OBAVIJESTAVA SE GOSP. BERIZ BELKIC DA U BiH NE POSTOJE GRADJANI, NEGO SAMO BOSNJACI, SRBI, HRVATI I OSTALI. GRADJANE SMO IMALI U BIVSOJ DRZAVI I NARODU NIJE ODGOVARALO, GLASAO ZA PROMJENE I.....TRAZILI STE, GLEDAJTE. STA SE SAD PRAVITE SVI BLESAVI?
Hasan Samardžić, dugogodišnji vlasnik Poslovno-trgovačkog centra „PRKOS“ i šef poslovnice „Lijanovića“, nakon Općih izbora dobio je mandat u Federalnom parlamentu, te je od 1.decembra u profesionalnom radnom odnosu u Parlamentu Federacije, a kako kaže kao kandidatu na kompenzacijskoj listi, nije mu bilo potrebno prikupljanje glasova na ovaj način niti je ikom od okupljenih obećao bilo kakav novac, te učestvovao u bilo kakvim razgovorima po tom pitanju. Samardžić smatra da je simptomatično protestiranje ovih ljudi u vrijeme nakon dogovora o partnerstvu za formiranje vlasti na nivou USK-a u kojem učestvuje i NS RZB, te da iza ovih protesta i zahtjeva, kako ističe, stoje neke političke partije. Izvor-USKPORTAL.BA VIJESTI
Stotinjak Cazinjana okupilo se u petak, 24. decembra, ispred Poslovno-trgovačkog centra „PRKOS“ u Cazinu, tražeći od vlasnika, kako kažu, obećani novac za glasove Narodnoj stranci radom za boljitak na posljednjim izborima. Građani kažu da im je obećano po 100 KM za svaki glas ovoj stranci, te da su upravo u ovom trgovačkom centru dobijali upute kako glasati. Iako je sjedište NS RZB u Ćoralićima par kilometara odatle, svoj novac su došli tražiti od vlasnika, Hasana Samardžića, za kojeg tvrde da je odgovoran isplatiti novac koji im je obećan.
f
Možete vi brisati do kijametskog dana brisati komentare koji ne odgovaraju sarajevskim \"antifašistima\" koji bi da majoriziraju ostale narode, ali istinu ne možete izbrisati!
Mi ćemo u ovom našem Rajvosa punom smoga i smeća da pravimo državu za čojka reketaša, ublehaša, bivšeg skojevca je.bo mu pas majku krv.avu, eto ništa drugo i nije za nas nit moremo dalje da dobacimo. Znaš ti nas je.bo ti nas. Da hoće samo drug Zlaja ovim penzionerima poskidati penzije pa da crkaju natenane svi koji su glasali za njega.
Mesčini da ćemo ope mi BERETKE (Zeljene zna se) morati da vadimo vruće krompire iz vatre, SDP pokazo da su levati totalni za vlast, nisu nikad ni bili na vlasti kako treba odkako su promijenili ime iz KPJ. SDA neodlučna ko i vazda. Jedino što nama treba malo duže vremena da se ražljutimo. Al eto samo da znate raja šta će biti.
@znalac ne čini se baš da je i SDA/SDP lažnim vođama (namješteni izbori) mrsko dijelit državu... ista bagra, lože, adilbegovi \"senati\" i ostali s*m*r*a*d oni su napravili \"RS\", alija nije dao da se odbrani srebrenica..... kad ćemo se probudit i USTAT PROTIV ELITA?
Pocelo je pocelo.... gradanska neposlusnost udruzenih Hrvata i Srba, kao sto je i planirano. Jurisic je instaliran u vladajucojoj koaliciji (prema dogovoru iz Kreseva). Kako je vec duze raskol u MZ po pitanju BiH, izborni rezultati su iskoristeni kako bi se izazvala kriza u drzavi i blokirale sve drzavne i entitetske ( u FBiH) ustanove. RS ce iskoristiti situaciju da se \"opravdano\" u sto vecoj mjeri jos vise osamostali od BiH, dok ce Hrvati ponovo kreniti sa svojom samoupravom (citaj Herceg-bosnom). Pitanje je samo u kojoj mjeri su evropski politicari umjesani u sve ovo. Sasvim sigurno da se bez njihovog blagoslova niti jedni, a ni drugi ne bi upustali u ovako sto. Ocito da je dobrom dijelu MZ vec pun kofer BiH i njenih unutrasnjih problema i nesposobnosti da zazivi kao samostalna i suverena drzava.
klin se klinom izbija,pamti pa vrati,nek se sad zlaja malo zeza sa dodom i onim picama hdzeovima,ko ga .ebe,imamo bar za kljukušu,izduracemo,da je vako bilo u ratu,zivo alija i bosanska armija,zlaja samo migni i eto mudzahedina,ima nas vise neg 95.
Krajnje je vrijeme da neko ovom krete.nu Lagumdžiji kaže da ne ka.ki više i ne jede gof.na jer će nas sve skupo koštati SDP maškarada. Pa nije vlast dječije igralište pa da se ide mlatiti okolo i prijetiti maloj djeci.
Opstrukcije ili po vasem nedefin(r)(s)anom (moze kako `oces) jeziku OPSTRURANJA su pocela prije 20 i nesto godina i to od vas vjecito naduvanih mrznjom svega onog sto nije islamsko, a sada vam to smeta kad drugi to rade. Trazili ste razlaz, razisli smo se koji vam k*rac sada smeta. Ne vjeruj TURCINU NI KAD DAROVE DONOSI!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=5baA5GCUT8Y
Nema Zelenog zuba. Izgleda se nije vratio iz kina. Morali smo ga poslati ja i njegova mama u kino da nam ne smeta. Zna li ko kada se zavrsava predstava. Ja sam vec zavrsio sa obradom guzova.
Vidi ovom zadnjem i stočne gloveeeeee.