Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino znaju odlucivati o prodajama za 20 godina nista drzava nije kupila iz javnog interesa, samo krediti.
Kako je Trump pobijedio i niste narodu nešto interesantni. Naravno na vašu sreću.
Smoješni ovi poslanici FBiH. Pa, Seka je odlučila! Ko vas šta pita. Glasali vi ovako ili onako stvar je prelomljna na Poljinskom minderu!!
Samo prodavajte, da se lakše rastanemo.
TRUMP VS BOŠNJE AHAHAHAHAH BIĆE ZANIMLJIVO DA DA
Raspravljaju o već završenom poslu. "Ovo je druga vanredna sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH nakon više od četiri mjeseca nerada. Podsjećamo, prošlog mjeseca održana je hitna sjednica Parlamenta FBiH kako bi se Vladi FBiH odobrilo podizanje kredita kod Međunarodnog monetarnog fonda (MMF)."
Da li su Radeljaš i malodmusliman dr Gavrankapetanović pozvani na raspravu. Hrvatska plaća bolničko rasipništvo Hrvatima u BiH, a ko će Bošnjacima platiti ??? DRAGI ALAH !