Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost ovi rezultati izbora su takvi da je bolje da uopće i nisu održani, mišljenja sam da ćemo imati težu političku krizu o vomom mandatu nego u prošlom tj. sadašnjem tehničkom mandatu, nadam se da se varam, ali takve su moje prognoze.
Od ovi rezultata na posljednjim izborima Allah dragi ne može doći sebi, Isus se i lijevo i desnom krsti po nebesima, a Jahve i ostali nemaju komentar
Mene samo zanima koliko ce se sada preduzeca ugasiti i koliko ce ljudi u naredne 4 godine ostati bez posla...
Kada sam govorio da su IZBOR-I stotalno besmisleni mnogima je to bilo smijesno!!! :) :) Ma nema veze nek smo potrosili 50+ miliona na predizbornu kampanju I bas nam je bio super gledati njihove telece glave svuda oko nas..sad ce nam uvesti dodatne akcize I poreze da nadoknade potroseni novac.. :) BRAVO MI!!!!!
neka smo se rijesili Zlatkoista pa makar !
Sad ce nam *** znanje!
"Parlament FBiH: I dalje vodi SDA, slijede SBB i Demokratska fronta" Isto kao utakmica! :)))))
Da ne pucali i penale u produžetcima :P
Odosmo svi u pm, SDA čega se dohvati to naravski i uništi! Samo nek' je veselo
JA stvarno ne znam da li se ovi izbori mogu uvaziti kao legalni,imajuci u vidi da ce se brojanje ponoviti na 19 izbornih mjesta,pa se pitam na koliko samo mjesta nije uocen ociti kriminal SDA,koji su uz pomoc Erdogana (sta ce clanovi Erdoganove AK partije na izborima?) i CikA ( U kojem sjede 3 cetnika,3 ustase i 1 taliban)namjestili ove izbore.
idemo -20 godinaaaaaaa sada nek nastave nacionalisti da ratuju sa svima osim sa drugim nacionalistima, posto se SDa HDZ i slicni razumiju najbolje
Stara poznata "zavadi pa vladaj,da bi pljackao"
Vodi SDA koji su nas gurnuli na dno, prati ih Fahro koji je ove prve iskoristio da se obogati pa je sada najveci kriticar istih, a za njima nesposobni koji nemaju pojma ni sta ce ni kud ce sada, jer je i njih same iznenadio izborni rezultat. Mozemo lagano poceti kukati, jer ce nam jedino to ostati na kraju.
Od ovi rezultata na posljednjim izborima Allah dragi ne može doći sebi, Isus se i lijevo i desnom krsti po nebesima, a Jahve i ostali nemaju komentar
Zna se kome ce biti bolje, narodu sigurno ne.. Ali sto ste trazili, to ste i dobili. Gomilu nacionalistickih stranaka na celu, uhljube i neradnike! Svaka nam cast, stvarno nam je lijepo!
Narod zna. Back to 1992. , samo puške nam dajte.
...ovih pravaša mašala ima, ugledali se na sdp pa se cjepuckaju nasitno...