Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala HDZ treba ukinuti, isto kao i SDA i sve ostale slicne njima kojee zagovaraju podjele
Vala ima i ta mjesta,ovom narodu najmanje trebaju stranke koje ce ispoljavati svoje bolesne nacionalisticke ideje !
Ne moze se reci da nam ne slijedi takva buducnost ove drzave,da su podjele koje ce ovi nacionalisti zagovarati neizbjezne izgleda !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nazalost narod je opet nasjeo na nacionalisticke fore i svoj glas upisao ovim kriminalcima,ali sto jest jest ceka nas teska borba protiv zestokog nacionalistickog plana,podjele nam ove male BiH !
Pa jadan ne bio, ajd mi navedi jednu nenacionalističku partiju! Sve su nacionalne i sve su nacionalističke! Stoga shut a fuck up!
Ja "golema jazuka"
vala drago mi je sto je covic izgubiomandat. mandat manje za podjelu BiH!
ali zato će uzeti SBB i Komšića da sastavi vlast... bez SDA se može a bez HDZa ne može ima 80 % u domu naroda ... by by SDA sve se vraća sve se plaća nismo zaboravili 2010. i prevaru sa SDPom
ko kaze da se ne isplati biti srbin u federaciji?
Toliko o izbornom "krahu" SDPa,koji su placenicki novinari,koji rade za kriminalce poput Covica pokusavali predimenzioniraju,a eto SDP i HDZ imaju isto mandata u F Parlamentu. DA je ovaj narod malo samosvjesniji,pravili bi Plenume da se zabrani djelovanje nacionalistickih stranaka u Bih(a ne Plenume koji takve guraju u vlast),jer je jasno kao dan da nacionalne stranke ne mogu uspjesno da vode visenacionalnu drzavu kakva je Bih.
Hahahahaha da, moze biti samo krah drzave normalne ako nacionalisti preuzmu vecinsku vlast
nisu ni oni iz boss-a glupi, najbolje je u federaciji srbin biti pa makar nazor
Mislis profesionalizirati nacionalnost :P
svuda je najbolje biti srbin..najteze jeste ali i najcasnije
A cirkusa Boze dragi
Sad ce Bosanski katolici opet kukati kako su majorizovani !
Fasisto jedan sugavi. I ti i tvoja neonacisticka organizacija ce doci na noge patriota BIH.
Miran budi Bosnjace katolicke vjere !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako im Dodik ne dade jednog svog
Ajde makar se ovdje ispostovala ta ustavna kategorija o nacionalnoj zastupljenosti.