Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakire treba li secera i vode?
kad se sjetim baketove izjave da ako ne bude akciza doci ce u pitanje isplata penzija...koji hajvan moras biti da to izjavis
kakve je on gluposti mlatio ..to je mala macs
Nije mu palo na pamet da izjavi da će plate u administraciji biti smanjene za 30-40%. Znao bi da je istog momenta pokojni. Čovjek ne konta neke fundamentalne stvari. Penzije se isplaćuju iz doprinosa. Ali hajde ti to objasni Bakiru.
Državni parlament je postao sarkofag za Bakira, Dragana, milorada i naravno Fahra! Slava him
Propade im najavljeno uhljebljenje preko 700 dodatnih budzetlija u raznim institucijama. Sad cekamo da vidimo sta ce biti naredni plan da se namaknu sredstava za te plate, odnosno sta ce smisliti kako bi narodu oteli ovo sto izgubise povecanjem akciza...
Pada vlada !!!
Da je Bakir pametan koliko je glup.u bih ima 996.000 registrovanih auta. Svako auto ima 4 gume to dođe.3.984.000 guma,ta svaka guma u prosjeku vrijedi 150 KM =597.600.000 KM. Pa majmune napravi fabriku bih gume i zaposli 1000 radnika. A da ne pričam o lošim putevima, kuglama, krajnicama, stabilizatorima
Pored tri svjetska proizvodjaca koja drze skoro kompletnu proizvodnju autoguma, i apsolutni monopol na proizvodnju kaucuka, ti bi bas u Bosni otvorio tvornicu guma. :)
@skroz.anoniman svaki proizvod ima svoje tržište, u zemlji i van nje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet voznja po makadamu,ali neka izdzao je babo i gore.Glas manje za SDA.
napokon nešto korisno od nekih politickih opcija
sad ide bh telekom
Pa vi i dalje glasajte za ove lopove iz SBB I SDA i ovo malo sirotinje pokradose
Opasuljiti se i u igru uvoditi sposobne i kreativne ljude. Previše je stranačkih igrarija i improvizacija "zavrni i odvrni", presipanja "šupljeg u prazno. Mora se tući korupcija i rasipništvo. Da nam se pokloni 20 milijardi Eura, u stanju smo sve profućkati, a ne otvoritii ni jedno radno mjesto, ne napraviti metar puta. Mora se stati u kraj neodgovornosti, plitkim reformatorima, pijačarima na funkcijama.
Nemoj tako, otvorili bi oni masu novih radnih mjesta sa tim parama. U opštinama, ministarstvima kojekakvim agencijama,... Pa mi imamo i agenciju za pomorski saobraćaj, bez obzira što nemamo nijednu luku na moru i nijedan brod.
@velikamrkva Neka agencije za pomorski saobraćaj ako ima svrhu, ali je nedopustivo imati kadar, skupocjenu opremu, a ne činiti ništa da se preuzme kontrola neba i ostvare desetine miliona Eura, nedopustivo je uzimati kredite, a dopuštati vozni park jači nego u Austriji ili Norveškoj. A od svega je najskuplji nesposobni kadar!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema hajra dok ne shvatimo da političari nisu mitska bića, da se otresemo tog socijalističkog komplexa poštivanja pretpostavljenih .. to je ološ, lopovi koje treba istrest iz gaća za svaku grešku
Bacaju nam šuplju priču. Federacija BiH nema para za financiranje osnovnih budžetskih stavki. Svake sedmice Novalić se putem trezorskih zapisa zadužuje cca 50 miliona KM da popuni budžetske rupe. Vidjet ćemo kakve će poreze smisliti do kraja godine. Ništa bolje nije ni u RS-u.
NE ZADUŽUJE SE NOVALIČ PRAVI PARE,JA PODIGAO NA BANKOMATU 2 NOVCANICE OD 50 KM.GODINA PRAVLJENJA NA NOVCANICAMA 2017.
@Feget27 Pare se prave svakih pola godine. Sakupljaju se ostecene novcanice, registruju i makuliraju , te zamijene novim apoenima. Novalic sa tim nema veze, iako bi volio. A tek Dodik! Taj bi stancao dan i noc.
Joj kad ga natankam na Gaspromu za 1.66 ima da kipi na cep :-)
Bravo, čestitam svim zastupnicima koji su glasali protiv. 90 % javnog mijenja u BiH je protiv povećanja akciza. Čestitam i ovoj dvojici Krajišnika Emriću i Šepiću. Sad ste pokazali da se i USK nešto pita u Parlamentu BiH. Vidite da i dva zastupnika mogu da utječu na odluke ako imaju jasan politički stav.
Zvizdiću, treba li iz MMF-a da ti došapnu da se poslije ovakve blamaže daje ostavka ili ćeš se sam dosjetiti?
Čuj ostavka? Pa oni su zavareni za svoje fotelje, kada bi narod upao u ministarstvo i sl. i dohvatio Zvizdića ne bi ga mogli izvaditi iz fotelje. Morali bi ga izbaciti kroz prozor zajedno sa foteljom.