Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Bosnjace ne ostrti zube dusmaninu nego razmisli sta ces napisat
Pipo, ti si ljakse sa najvise chuke.
Aferim Harise,ponosi se i imas s cim! A ovim ljubomornim i halapnim umovima samo bih postavio pitanje koji ce park nosit vase ime? Harise legendo sta zna papak sta je grad Konya,Rumi,Mevlevi i poezija,sta je duboka ljudska misao i Bog,sta je covjek u Univerzumu,sta je razum i ko moze do njega stic?Lijep grad Konya u svakom pogledu! BiH4EVER!
a šta izvali i ostade živ.... a jooooooooooooooooj Kad turci se hoće nekom narugati za ponašanje kažu da je iz Konye...
Sjedi, jedan. Jadan ne bio, uhvati se knjige malo, izgleda da ti je avaz jedina lektira. Evo priznam, ja se zacrvenih kad pročitah tvoj komentar. Brkaš Aleksu i Ivu, sine moj, što bi rekao Ćiro. Ako si predškolski uzrast,sve ti ie oprošteno.
jes, napisa santic jedne prilike kad je iz beLograda doso u rodni Travnik na vikend!
Ostajte ovde!...Sunce tuđeg neba Neće vas grijat ko što ovo grije; Grki su tamo zalogaji hleba Gdje svoga nema i gdje brata nije ...
KAD HARETA SELIMO U NJEGOV PARK?
Park dr. Harisa Silajdžića Konja hahahaha
ja da imam kera ja bi mu odma dao ime Haris.
tzhtrh
ebo vas i karadordje i tudjman
Silajdzic je kreten.
Njegovo ime i jest da se gazi po njemu, i da cuke kake...
TRHRTHDRTHER