Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj face prava zlikovacka --c.e.t.n.i.c.k.a-.
gle kako su manjim slovima na latinici napisali sudska policija.. koji cinizam cc
Pravi Srbi se zalazu za vracanje smrtne kazne.
Sta niste maloprije objavili da je pronadjeno tijelo? Jako lijepo od vas sto to priredjujete porodici i prijateljima nestale Antonije. Ja se jos uvijek nadam da je negdje vezana i izgladnjela... ali ZIVA!
sto pravis majmuna od sebe?!
Ovaj sistem je uzasan, prije kad je bio osudjivan za silovanje trebali su ga uhapsiti i ne pustat na slobodu. Po meni je silovanje jednako u bo jstvu.
ja sam za uvodjenje smrtne kazne
a sto je ovo kao top vjest, sta me briga nes se vlahadija kolje
Ma ja ne znam koji q.r.a.c stavljate ovo jedno klasično ubistvo na vrh strane i pišete iz minute u minutu k\'o da je finale Lige prvaka.
jadna djevojka
paravinja ogledalo srba
A vidi RS policije. Sve ch-etnik do ch-etnika. Neka, polako, doci cemo po svakog ponaosob..
stvarno mi je zao roditelja jadni oni... divnu su kcerku imali sad nista zbog monstruma kojem zelim da sva tri zatvora posjeti u sve tri bivse nam ex republike pa nek ga proburgijaju i nabubaju cim stignu.... da ne mogne vise da se uspravi
Potrudi se da ovo procitas SMAJO, bolje ti je nego 95% ljudi u RS, znas engleski i jos imas kvalitetan posao! Samo naprijed!
@onako Niko o njemu ne pise lose i osudjuje ga zato sto je srbin/hrvat nego sto je monstrum,lesinar i sto je oduzeo jednim roditeljima nesto najvrednije na svijetu i zato ga treba osuditi!!!
kazu ipak da je hrvat!