Pred djecom i prolaznicima
8
Par snimljen tokom seksa u parku u Mostaru
Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ne bi mi mrsko da nađem :) http://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks/osvjezite-vas-ljubavni-zivot-na-neobicnim-mjestima-za-seks/120610063
...pa, načitalo se savjeta kako da \"začine\" :)...čemu sada upitnici i čuđenje...
Ajme koliko Kata priča o ovome ko da joj se Gospa ukazala, a ne da je vidjela sex:) Sada će nas deset dana daviti,selim iz zgrade,usput mijenjam stan za neku drugu lokaciju(što dalje od Radićeve),žena nas siluje po haustoru ovom pričom:))
ovaj fini momak jako postuje i voli svoju djevojku pa ju je izveo u dnevnu setnju parkom hahhha
DAJEM NAGRADU ZA OTKRIVANJE IDENTITETA 500KM ...
Uopće se nisu sexali, ja sam im bila najbliža,bili su diskretni,samo su se mazili,a moja djeca nisu ni skužila da neko sjedi na kupi,jer djeca se u parku igraju,a ne gledaju ko se valja po klupama,to stariji bolesnici gledaju i primjećuju.Pustite ljude na miru,meni lično su bili simpa.Svi smo mi nekada bili u sičnoj situaciji.
EVO VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=fwdyF49aWbM
Ponavljam; Parkovi ne sluze za sex i drogiranje ! Sto je pretjerano , pretjerano ! I ja volim da vodim ljubav s momkom al covjece , makar da ste u autu u tom parku pa da vas NIKO ne vidi vec u DJECIJI park i da bolje voditi ljubav nego rat al sve u svoje vrijeme ! To mala djeca ne trebaju sad da gledaju ! Nije ni cudo sto se klinci od 13 sexaju ! Sta sve vide !Fuj !
pa i moja prijateljica je bila u parku sa djecom i vidjela ih i meni ispričala sve u pozitivnom tonu,kao sexali se deset metara od nas,koma joj je to bilo,ali djeca nisu primjetila šta rade,još je imala aparat i slikali su se pa joj nije palo na pamet da slika.fuj moralista
Joj što ne mogu erende kora sa sudnjim danom, pa ovako su radili prije 2000 godina pa nisu bili psi i mačke. Već ih i danas štujemo i govorimo o sudnjem danu. Patetični moralisti sa rejban naočalama, roleksima, jahtama, bazenima ....
To je ljubav,nema auta,nema prazan stan,nema para za hotela i opet mu dala :D volite se i karindjate dok se sise nisu otegle do koljena :D i dok nisi digao borcu spomenik :D ;)
Oboje su iz zapadnog dijela, znam ih ja, imam i broj njegov telefona, ako ga klix redakcija zeli intervjuisati nek se jave...
Kako su mi smijesni ovi likovi sto predznake sudnjeg dana vide u casual sex-u na klupi... To što su Hodze i Popovi kradu nemilice pod izlikom religije to nije predznak sudnjeg dana recimo. Muftija vozi 3 X-6 BMW-a, popovi uzimaju od sirotinje, to nije predznak, predznak je kad se dvoje spucaju u parku ne smetaju nikom osim idiotima koji ionako nemaju sta da rade...I Pored toga majka koja se kao sekira da ce joj dijete ugaziti u kondom??? Kojim ustima ljubis dijete, sta su tvoja usta radila sinoc????
pa nije ovo sarajevski islam-abad, da se nesmiju j.e.b.a.v.a.t.i.
Podsjetiše me na dvoje pasa s ulice.. Sramota..Za sve ima vrijeme i mjesto djeco draga..
Cura je iz Sarajeva, ne zelim da imenujem a momak iz Mostara...
Izvini Nado, ali patetisches i moralises za 5. cuj morala tablete za smirenje popit? to da je ugazila u k..urton to mi zvuci neuvjeljivo.jest gadno i kurtona nazalost na svakom koraku, a sto nije djete odvela na drugu stranu i pustila par da vodi ljubav? da su oboje bili goli pa da su se raskrecilili na sred park pa ajde de, al ovo na slici izgleda neupodljivo. a sto rece neko gore da je on nju mariso samo bi se okrenula i otisla ne bi se ni sjetila da slike salje novinama.