Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima papa s politikom??!!
Nemam ništa protiv pape Franje, al ovaj pored njega je jedan običan š**** kojem je ugrožen vitalni nacionalni interes !
Bevanda otisao poljubiti novom papi ruku o trosak BiH. Milina brate, plate ti konji avion, hotelcinu od pet zvijezdica u Rimu na par dana, povedes zenu, a mozda i djecu, pa u shoping, sve na racun BiH. Pa se onda vratis nazad, pa malo raspalis po BiH kako to nije drzava, kako je to sranje ovo ili ono. Ma milina.
Zasto Zlaja nije isao ljubiti ruke papi? Mislim ako je isao ljubiti Dodiku ruke u Laktase isti dan kad i Tihic, mogao je i u Vatikanu ljubiti ruke, bar bi Amina imala sta kupiti u Rimu, za razliku od Laktasa. Ili bar da je poveo umjesto Amine, Tihica, pa da obadvojica kao u Laktasima ljube ruke.
Najbolje je ostani tamo i ne vracaj se....
2 va ublehasa!!!!
Cinjenica je da je Bevanda otisao u posjetu jednoj od najbogatijih zemalja kod jednog od najmocnijih ljudi.
nemam nista protiv,ali isto tako je Činjenica da taj ublehas radi sve ono sto nema veze sa poslom za koji je debelo plaćen.podbuhla lopuza + pijandura.
To je drugo.Svi su oni,bukvalno svi takvi ali je bar za nekakvu buducnost dobro odrzavati ovakve veze. Mi smo ipak mala zemlja i svaki kontakt je dobar.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Vidi što se Bevanda javno rasipa našim kulturnim naslijeđem...
Jadan papa od briga neće spavati?? ko zna šta je ovaj nalag'o!
nema papa prečeg posla nego pratiti političko stanje u bih....
Kada su kardinali cestitali Kardinalu Bergoliu izbor za novoga papu, kada mu je prisao kardinal Puljic, Bergolio mu je odgovorio:"A ti dolazis iz pacenicke Crkve". Pri tome je papa ocigledno jako dobro znao odakle Puljic dolazi i sta je sve BIH prolazila i sta sve prolazi. Prema tome, zna papa da smo mi u banani
Papa ga prati u stopu :)
"Papa Franjo je rekao da je jako dobro upoznat o aktivnostima Bevande" ???? :) :) :)
Zna papa i vatikan dobro šta rade i bevanda i čović i puljić, kao što u znali šta rade boban, prlić, tuta, praljak i ostali zločinci.. Vatikanu je stalo da od Bosne napravi katoličku zemlju, zato i otvaraju katoličke školske centre u mjestima gdje katolici nisu većina. Trebalo je pokrštavat bogumile, a sad treba muslimane.
@ljiljan_zlatni vatikanu samo ti stojiš na putu da to i ostvari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)