Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog i Hrvati!
Bog i sve nacije svijeta..
I ja se pridruzujem cestitci imendana.
uzoritom kardinalu Vinku Puljić sretan imendan i da mu bog da dugi život
selam svim ljudima dobre volje i sisatim curama i ženama
Hvaljen Isus i Marija.Jesi seljak brate mili.Na javnom mjestu se ne govori Selam,a ni Hvaljen Isus.
Promatej, moram te ražalostiti... u većini gradova u Federaciji se Selam više koristi nego ''dobar dan'', a neki od tih gradova su Sarajevo, Tuzla, Zenica, Mostar, Bihać, Cazin i dr... I ne znam koji je to zakonom određen pozdrav? Otkad je zabranjeno službeno nazivati Selam u javnosti?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Skromno, iz sjene pridružujem se imendanskim čestitkama uzoritom Vinku Puljiću, s uvjerenjem da mu je i dalje blagodstanje svih žitelja BiH na umu i u molitvama.
Vinkec sretan Imendan! ;)
Puljiću vole te bejha mudzahidi
Vinko sretan Vinko !
           