Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja ću ručati u svom skromnom domu :)
Javite nam gdje će u halu ići......
Nemoj ba tako. Ovo je svarno veliki dogadjaj. Treba nam nesto ovako, da se narod malo urazumi. Jer fakat, potreban nam je mir i suzivot.
Nas samo nuklearna može urazumit jarane!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Višestruko koristan i lijep događaj. Hvala svima.
A Bosanski specijaliteti
postujem papu i mislim da je super lik, ali mislim stvarno da li je bitno gdje ce on jesti? jos samo treba da stavite gdje ide u halu
Samo hrvatski mediji i bosanski prenose, srpski nista...
...sto je lijepa kuca,zipa taj kortinski stil gradnje...
sacuvaj malo svete mokrace da naseg edina chmeku polijemo da se dozove
Nisam znao da ste poceli izjestavati i na slovenackom jeziku :) "Pod geslom..." zaista?
Parola i sifra... Ja sam uvijek znao i ucio od malih nogu i kroz srpsko hrvatski i bosanski "Pod parolom" A u sloveniji sam ucio pod geslom Zato mi nemoj ti prosipati. Pamet
Naravno da koriste...u ovom novijem dobu to je postalo svakodnevnica...koristiti neke nove rijeci bez filtriranja i onda pocnu i drugi... Sto te rijeci nije bilo u srpsko hrvatskom od 1-8 razreda? Ovo isto ko moja mati kad pocne pricati nas pa udrobi pola slovenackih pola nasih rijeci! Ta rijec je novotarija na bosanskom prostoru!
Obavezno napisite kad ce pisat