Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smit je zavrsio sto su od njega susjedi trazili. Vidite li da su posle nametanja odluke utihnuli kao da su pomrli.
Udruzenje Malinara iz Francuske uputilo protestnu notu radi izmjena izbornog zakona kojim se provodi aparthejd nad najmnogojnijem narodu.
Ko su ovi šovinisti iz nekakve Pangea mreže? Sklonili se u Njemačku, a jadnoj bosanskoj raji koja jedva preživljava unose nered u život!!!
Ova organizacija je SDA ogranak....sve što su tražili je preslika SDA ovih zahtjeva....najkorumpiranije sranke u BiH
Nazalost ovaj je doveden da se naprave prvo tri entiteta a onda ce od toga nastari tri drzave u drzavi i za koju godinu raspad sistema. Jos kad mu procitah izjavu za dodika da ovaj moze da prica sta hoce a da mu opet ovaj nece nista. Nazalost ovaj je dosao da nas legitimno razjebe.
čovjek zacementirao etničko i kaže to je ok. pa što nisi sebi to uveo. umjesto da ukine domove naroda ili smanji njihove ovlasti on je pojačao ulogu DN. i sad je super, evo vidimo kako je sve divno.
Šta će ukinuti šabane neuki, H i S NE DAJU domove niti će ikada dati i treba se svijet vama dodvoravati, šta li?
Šta je ova pagea??Nako folklorno udruženje??
Konačno . Tek sada , kada je PANGEA uzele stvari u svoje močne ruke ( navodno iza pangee stoji vlada Somalije ) možemo odahnuti i biti sigurni da će BiH procvjetati . Bože mili , šta smo mi skrivili da se ovoliko idiota mota po našoj državi .
Najbolji VP u BiH do sada. Treba izbrisati sve odluke konjušara Petrića i Asdowna i sve će doći na svoje!
Kakve bonske ovlasti?Prema kome?Može ih iskoristiti jedino prema sebi.Sudijsko vrijeme je u toku da ovaj hohštapler napusti Bosnu.
Čudno kako nisu zatražili da predsjednika iz reda hrvatskog naroda biraju Hrvati nego im je u redu da to i dalje rade Muslimani ;)
to je gradŽanski narativ, to se podrazumijeva
a ko su ti likovi što predlažu, gdje su oni bili na izborima :D
Bolje sprijećiti nego lijećiti, smjena odmah za niskog predstavnika
Zasto Smit ne oduzme mandat trojici delegata papaka koje je sda kupila u domu naroda? Zasto ne kazni korupciju? Ta kupovina je razvila svijest o nuznosti korupcije i uvijek ce se neko pozivati na ove.
Simetrična rješenja su od krucijalne važnosti. Ne može se samo u jednom entitetu uvoditi etnokratija, etnički veto i etničke kočnice. Ili u oba ili ni u jednom.
Predstavnici medara iz talijanske grupe Propolis traze hitno povlacenje nametnutih odluka, navodi se u priopcenju
Ovaj je zalutao, ne zna jel' posao il' je dosao negdje....